Εκτός τόπου και χρόνου ο Πάππας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ανέφερε ο τεχνικός της Καλαμαριάς για τον αγώνα με τους «κίτρινους», εμφανώς επηρεασμένος από τις οπαδικές του προτιμήσεις

Στη διαΙτησία του Μπλούνα στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόστολος Πάππας, κάνοντας λόγο για… δώρα στον ΑΡΗ, τα οποία έκριναν το αποτέλεσμα. Μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο, ο οπαδός του συμπολίτη που ήρθε στο Βικελίδης εμφανέστατα με στόχο να προκαλέσει, έχασε ΜΟΝΟ με 3-1 και συνέχισε να προκαλεί και μετά το ματς.

Για τον αγώνα: «Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που το μελετήσαμε πολύ καλά. Δουλέψαμε πολύ στην [προπόνηση, για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον ΑΡΗ. Ο κ. Αναστόπουλος δεν επεφύλασσε εκπλήξεις. Είμαι αναγκασμένος όμως να πω κάτι που με θίγει προσωπικά. Είναι άδικο να γκρινιάζει αυτή η πόλη για την διαιτησία και να δίνει δώρα η διαιτησία σε αυτόν τον ΑΡΗ. Θα ήταν πιο τίμιο να γίνει αγωνιστικά. Οταν η ομάδα κάνει μία κλασσική ευκαιρία μετά το 1-0 και αφού έρχεται το γκολ, δίνει δύο τέρματα στον ΑΡΗ, είναι άδικο. Θέλω να είμαι καθαρός και τίμιος. Το 3-1 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας μου στο γήπεδο».

Για την ένταση που υπήρξε με τον Ανδρέα Σκέντζο: «Ο κύριος αυτός, δεν ξέρω την ιδιότητα του, με απώθησε με βίαιο τρόπο. Μιλουσα σε ήρεμο τόνο με τον κ. Αναστόπουλο και με απώθησε. Στη συνέχεια, κάποιος από την ασφάλεια του ΑΡΗ με χτύπησε στο αυτί. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιία και είναι άδικο κάποιοι που βαφτίζονται προπονητές, να δημιουργούν εντάσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα