Καθάρισε ο Νλουντούλου

από AllAboutARIS

Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση από τους περισσότερους παίκτες του ΑΡΗ που κερδίζουν τα παιχνίδια λόγω ποιότητας.

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Στο ντεμπούτο του έδειξε ότι του λείπουν παιχνίδια, κάτι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για τη θέση του τερματοφύλακα. Σε 1-2 περιπτώσεις ήταν ασταθείς και δεν είχε καλές απομακρύνσεις της μπάλας, που όμως δεν κόστισαν.

ΡΟΒΑΣ: Έκπληξη η επιλογή του Αναστόπουλου να τον βάλει δεξί μπακ. Θέση άγνωστη για τον 21χρονο παίκτη που είχε κάποια προβληματάκια. Στην επανάληψη πήγε στη φυσιή του θέση στα χαφ που ήταν πιο θετικός. Φαίνεται πάντως ότι ακόμη του λείπει η φρεσκάδα στις κινήσεις του. Βγήκε καθυστερημένα στη σέντρα στο γκολ του Μωυσίδη εξ ού και οι φωνές του Αναστόπουλου.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Μια ακόμη θετική εμφάνιση του ισπανού σε ρόλο αριστερού μπακ. Σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα και μετρημένες προωθήσεις από την πλευρά του. Σημαντικό προσόν η εμπειρία που βγάζει… μάτι.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Σοβαρή παρουσία από τον κεντρικό αμυντικό του ΑΡΗ που κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και έβγαλε την μπάλα σωστά από την άμυνα. Ήταν λίγο διστακτικός στο να πάρει μέτρα όταν είχε ανοικτό διάδρομο.

IΝΤΖΙΔΗΣ: Είχε λίγο τρακ στα πρώτα λεπτά μέχρι να βρει τα πατήματά του αφού δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Είχε μια ασυνεννοησία με τον Μελισσά που δεν στοίχισε. Όσο περνούσαν τα λεπτά όμως έπαιρνε ψυχολογία και ανεβάζοντας την απόδοσή του.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Παίζει όπου υπάρχει ανάγκη. Στο πρώτο ημίχρονο στα χαφ, στην επανάληψη στο δεξί άκρο. Θετικός και στις δυο θέσεις με πολύ σωστές τοποθετήσεις, μια-δυο σημαντικές παρεμβάσεις σε κόντρα επίθεση της Καλαμαριάς.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Πρωτη φορά στο βασικό σχήμα για τον Καλογέρη που έκανε αυτό που ξέρει καλά. Μάρκαρε, έκοψε, έδωσε φάουλ, και σίγουρες πάσες.

ΤΑΤΟΣ: Ανέλαβε όλη την ευθύνη της οργάνωσης του παιχνιδιού παίρνοντας πολλές μπάλες και πρωτοβουλίες. Κέρδισε αρκετά φάουλ, μοίρασε το παιχνίδι αλλά δεν απείλησε. Χρειάζεται να γίνει λίγο πιο γρήγορος στο παιχνίδι του.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Σκόραρε και πάλι, έχασε όμως και ευκαιρίες. Είναι όμως μέσα στις φάσεις, δημιουργεί καταστάσεις. Κουράστηκε λίγο στο τέλος.

ΠΟΙ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα ο αργεντινός κάνοντας ένα σοβαρό παιχνίδι, με σωστή κατανομή δυνάμεων, αλλά χωρίς να… πατήσει πολύ περιοχή.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Έχασε την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 7΄ να απλοποιήσει τα πράγματα. Αυτή τη φορά κινήθηκε αρκετά εκτός περιοχής, σπάζοντας την μπάλα στους πλάγιους χαφ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Δεν τον θέλει με τίποτα η μπάλα. Έχασε δυο… άχαστα και ειδικά αυτό με το ρευστό 2-1 ενώ έκανε ωραία ενέργεια. Δεν έχει ρέντα. Χρειάζεται κάποια εύκολα γκολ για να λυθεί.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Με το δικό του γκολ ο γάλλος κλείδωσε τη νικη. Μπήκε πολύ ορεξάτος, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και τον βοηθησε το γεγονός ότι στο τέλος η Καλαμαριά παρέδωσε πνεύμα και άφησε πολλούς ανοικτούς χώρους.

ΝΤΟΓΟΣ: Έπαιξε λίγο στο τέλος και παραλίγο να βάλει και γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα