«Δίκαιο αποτέλεσμα, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρώτη εμφάνιση χθες για την Ιντζίδη με την φανέλα του ΑΡΗ

Ο Χρήστος Ιντζίδης ήταν από τα νέα πρόσωπα του ΑΡΗ στην χθεσινή αρχική ενδεκάδα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, πραγματοποιώντας παράλληλα και την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα.

Ο στόπερ του ΑΡΗ αναφέρθηκε στην πρώτη του εμφάνιση με τους «κίτρινους», χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια. 

Για το ντεμπούτο του με τον ΑΡΗ: «Είμαι στην ομάδα λίγο καιρό και ο κόουτς αποφάσισε να με χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πήραμε τη νίκη και δόξα τω Θεώ ξεκίνησα κι εγώ καλά».

Για την νίκη της ομάδας: «Χάσαμε τέσσερις-πέντε κλασσικές ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, εάν είμασταν πιο προσεχτικοί στην τελική προσπάθεια. Το αποτέλεσμα, νομίζω, είναι δίκαιο».

Για τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να δέσει με τον Μελισσά στο κέντρο της άμυνας ή κατά συνθήκες τον Μπράβο: «Εννοείται ότι όταν παίζεις πρώτη φορά, δίπλα σε κάποιον, θέλει χρόνο, για να δεθείς. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα δέσει όλη η αμυντική γραμμή».

Για το πως είδε το ξεκίνημα του στην ομάδα: «Σήμερα (σ.σ.: χθες) πήραμε καλό αποτέλεσμα, πραγματοποίησα θετικό ντεμπούτο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και στο εξής».

Προτεινόμενα Άρθρα