Στην Κοζάνη για μία ακόμα νίκη

από AllAboutARIS

Η Κοζάνη και η ομώνυμη ομάδα είναι ο επόμενος σταθμός του ΑΡΗ, σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15:00 (Libero 107,4-AllAboutARIS).

Να κτίσει νέο νικηφόρο σερί θέλει ο ΑΡΗΣ ο οποίος μετά την ισοπαλία στη Χρυσούπολη, επικράτησε μεσοβδόμαδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα (15:00 – Libero 107,4 και AllAboutARIS) με αντίπαλο την Κοζάνη. Οι “κίτρινοι” απέχουν παρασάγγας από οποιαδήποτε ομάδα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδεικνύουν και εντός του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε αγώα και να εξασφαλίσουν το συντομότερο δυνατόν την άνοδο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τους τραυματίες Γεωργιάδη και Τσουμάνη αλλά και τους νεοαποκτηθέντες αλλά ανέτοιμους Κόκε και Βουτσιά. Οι 19 που ταξίδεψαν στην Κοζάνη είναι οι Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Προτεινόμενα Άρθρα