"Σωτήρας"… Νλουντούλου

από AllAboutARIS

Ο Γάλλος γλίτωσε τον ΑΡΗ από τη δεύτερη ισοπαλία. Σε κακή μέρα σχεδόν όλη η ενδεκάδα.

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΑΡΗ στην Κοζάνη

ΤΖΙΝΑΡ: Επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια και πέρασε ένα ηλιόλουστο μεσημέρι στην Κοζάνη αφού δεν απειλήθηκε καθόλου.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Είχε εντολή να ανεβαίνει πιο πολύ σήμερα και το έκανε. Βρέθηκε κοντά στο σκορ μόλις στο 1΄ αλλά σε γενικές γραμμές φάνηκε κουρασμένος.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με αρκετά λάθη για τον αρτινό παίκτη που κλήθηκε να δημιουργήσει από τη δεξιά πλευρά. Κάπως βελτιωμένος στην επανάληψη αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Ίσως χρειάζεται κι αυτός ανάσες.  

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Κανένα πρόβλημα για τον αμυντικό του ΑΡΗ αφού η Κοζάνη αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Πάνω-κάτω τα ίδια και για τον Ιντζίδη που όποτε χρειάστηκε έβγαινε πρώτος στην μπάλα.

ΡΟΒΑΣ: Σε σχέση με τον Καλογέρη, είχε περισσότερες επιθετικές αρμοδιότητες, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη και μια μέτρια εν γένει παρους΄λια.  

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Σε ένα παιχνίδι που ο ΑΡΗΣ ήθελε δημιουργικούς παίκτες για να ξεκλειδώσει την διπλή ζώνη άμυνας των γηπεδούχων δεν φάνηκε και ήταν λογικό.

ΤΑΤΟΣ: Σχεδόν όλες οι μπάλες περνούσαν από τα πόδια του με την άμυνα της Κοζάνης προσαρμοσμένη πάνω του. Ημιτελείς οι περισσότερες προσπάθειές του. Έβγαλε όμως την ασίστ για το γκολ του ΑΡΗ με ωραία σέντρα.

ΠΟΙ: Στο πρώτο ημίχρονο η συνεισφορά του ήταν δυο σουτ όλα κι όλα με το δεύτερο να καταγράφεται στις ευκαιρίες. Είχε κι αρκετά νεύρα και τον αντικατέστησε γρήγορα ο Αναστόπουλος.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Ξεκίνησε καλά, έδειξε πιο ορεξάτος από όλους αλλά όσο περνούσε η ώρα τον παρέσυρε κι αυτόν η γενική μετριότητα με συνέπεια στην επανάληψη να εξαφανιστεί.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Άφαντος στο πρώτο ημίχρονο, σχεδόν δεν ακούμπησε την μπάλα εγκλωβισμένος από τους αμυντικούς. Είχε την μοναδική ευκαιρία του ΑΡΗ στην επανάληψη με το δοκάρι, πριν το γκολ του Νλουντούλου, αλλά ήταν και πάλι μέτριος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Κάνει ό, τι πρέπει να κάενι ένας παίκτης όταν έρχεται από τον πάγκο. Δίνει λύσεις και απαντήσεις. Το γκολ του χάρισε ένα τρίποντο. Σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, με διαφορά ο καλύτερος του ΑΡΗ.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Πήρε τη θέση του Καπνίδη χωρίς να κάνει τη διαφορά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Μπήκε στο τέλος και δεν κρίνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα