Κέρδη από παντού

από AllAboutARIS

Σε μία πολύ έξυπνη κίνηση που θα φέρει έξτρα έσοδα στο ταμείο και θα κάνει τους φιλάθλους της πολύ χαρούμενους, προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που έθεσε στην κυκλοφορία κομμάτια από το γρασίδι που είχε το Βιθέντε Καλντερόν, κατά τη σεζόν 2013-14.

Η αγωνιστική περίοδος 2013-14 γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ομάδα να υπερνικά τους δύο γίγαντες του ισπανικού ποδοσφαίρου και να κατακτά το πρωτάθλημα, σε μία πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική έκπληξη.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες του πήραν σπουδαίες νίκες, με πολλές από αυτές να έρχονται πάνω στο γρασίδι της έδρας της ομάδας, του Βιθέντε Καλντερόν. Πριν από λίγους μήνες το γρασίδι εκείνο αφαιρέθηκε από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να τοποθετηθεί καλύτερο, ωστόσο με απόφαση της διοίκησης δεν πετάχτηκε.

Αντιθέτως, τοποθετήθηκε σε ειδικά κάδρα και τέθηκε σε κυκλοφορία, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να έχουν στο σπίτι τους ένα πραγματικά ιδιαίτερο κομμάτι «ερυθρόλευκης» ιστορίας. Ανάλογα με το μέγεθος του κάδρου, κυκλοφόρησαν τρία διαφορετικά «πακέτα», που τιμώνται 10, 25 και 95 ευρώ, αντίστοιχα.

Προτεινόμενα Άρθρα