Ατομικό για Μπράβο, Μελισσά

από AllAboutARIS

Την Παρασκευή (13/11) θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day.

Μετά το διήμερο ρεπό (Δευτέρα-Τρίτη), οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα, Τετάρτη, στις προπονήσεις.

Η προπόνηση ήταν διπλή και έγινε πρωί-απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου (15/11, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Σιδηροκάστρου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Νίκος Γεωργιάδης (κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου) συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Νίκος Τσουμάνης (να θυμίσουμε ότι ο 25χρονος ακραίος αμυντικός είχε υποστεί θλάση α’ προς β’ βαθμού του ορθού μηριαίου του τετρακεφάλου) σταδιακά ανεβάζει ρυθμό, ακολουθώντας πλέον μεγάλο μέρος από το κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Από εκεί και μετά, ο Ραούλ Μπράβο για –καθαρά- προληπτικούς λόγους ακολούθησε σήμερα ειδικό πρόγραμμα (ο 34χρονος διεθνής Ισπανός αμυντικός εμφάνισε συμπτώματα κόπωσης).    

Ο Πασχάλης Μελισσάς, από την πλευρά του, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο 33χρονος αμυντικός ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα α’ βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, «σουβενίρ» από το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στην Κοζάνη. Η κατάστασή του, ενόψει του αγώνα με την σερραϊκή ομάδα, δεν εμπνέει ανησυχία.     

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και την Παρασκευή (13/11).

** Το γραφείο Τύπου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι πριν από την προπόνηση της Παρασκευής θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day.

Προτεινόμενα Άρθρα