Το τελικό μοντάρισμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, εν μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της

Ο ΑΡΗΣ μετά από οκτώ επίσμα παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου και ήδη «χτίζει» μία διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του, ωστόσο δεν καταφέρνει να το συνδυάσει με την ανάλογη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικά στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, η ομάδα δεν παίζει σίγουρα το ποδόσφαιρο που μπορεί και δυσκολεύεται αρκετά. Κάτι που οι άνθρωποι της, αποδίδουν στο γεγονός ότι πολυ απλά, δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα, έχει περάσει περίπου 1,5 μήνας, στην διάρκεια του οποίου Νίκος Αναστόπουλος και Ανδρέας Σκέντζος προσπαθούν να… χωρέσουν την προετοιμασία της ομάδας, στην καθημερινή δουλειά που γίνεται για κάθε αγώνα της ομάδας. 

Βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει, οι επόμενες 30 ημέρες θεωρούνται και αυτές του τελικού μονταρίσματος. Κάτι που σημαίνει ότι από τον Δεκέμβριο και μετά, οι παίκτες θα έχουν φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία και κυρίως θα έχουν αποκτήσει την χημεία εκείνη, που θα τους βοηθήσει να παρουσιάσουν μία σαφώς πολύ καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Προτεινόμενα Άρθρα