Να διατηρήσει τα κεκτημένα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται στις 15:00 (AllAboutARIS-Libero 107,4) με αντίπαλο τις Σέρρες FC με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσεις τη διαφορά από τους διώκτες του.

Στη 10η… ατροφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο ΑΡΗΣ ψάχνει την 4η εκτός έδρας νίκη του απέναντι στις Σέρρες FC στην ουδέτερη έδρα του Σιδηροκάστρου. Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να μην ικανοποιεί με την απόδοσή του, ωστόσο αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα και αυτά έχουν φέρει τους “κίτρινους” στην 1η θέση της βαθμολογίας με +4 και αγώνα λιγότερο. Αυτό το κεκτημένο +4 θέλει να διατηρήσει η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου και γιατί όχι, να το αυξήσει εκμεταλλευόμενη πιθανή “γκέλα” της Δόξας Δράμας στην έδρα του Καμπανιακού.

Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Νίκο Γεωργιάδη και τους Σέρχιο Κόκε και Πασχάλη Βουτσιά που ψάχνουν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΡΗ στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, μετά από καιρό ο Νίκος Τσουμάνης συμπεριλήφθηκε στην 18αδα του αγώνα και μένει να φανεί αν θα πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα