Αρχίζουν να… δένουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ βελτιωμένοι οι «κίτρινοι» σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αρκετά καλή ήταν συνολικά η παρουσία των παικτών του ΑΡΗ στον αγώνα με τις Σέρρες, δείχνοντας ότι σιγά-σιγά αρχίζουν και «δένουν» μέσα στο γήπεδο. 

ΤΖΙΝΑΡ: Ο Ισπανός δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα, αφού είδε την εστία του να παραβιάζεται δύο φορές και σίγουρα έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης, μαζί φυσικά με εκείνο της άμυνας.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Κλήθηκε να καλύψει για μία ακόμη φορά το κενό του τραυματία Γεωργιάδη και τα πήγε αρκετά καλά, τόσο αμυντικά αλλά κυρίως επιθετικά. Συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Ντούνη και μάλιστα ήταν εκείνος που έβγαλε την σέντρα για το γκολ του τελευταίου, το οποίο όμως δεν μέτρησε. 

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Σταθερός γενικά και δείχνει να δένει σιγά-σιγά με τον Μελισσά στο κέντρο της άμυνας, αποφεύγοντας τα μεγάλα λάθη. 

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Γενικά καλή παρουσία και πάλι από τον έμπειρο στόπερ του ΑΡΗ, με μελανό σημείο για τον ίδιο και για όλη την άμυνα, τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα. 

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Ο… ακούραστος Ισπανός αγωνίστηκε πάλι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ προσπάθησε με τις σέντρες του να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

ΡΟΒΑΣ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον μέσο του ΑΡΗ, ο οποίος μερικές φορές έπεσε… θύμα του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων. Παρόλα αυτά, στάθηκε καλά, έχοντας μεγαλύτερη συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας, ειδικά στο δεύτερο μέρος. 

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Καλή εμφάνιση από τον Καλογέρη του ΑΡΗ, με πολλές «μάχες» στον χώρο του κέντρου και μεγαλύτερη έμφαση στα ανασταλτικά του καθήκοντα. 

ΝΤΟΥΝΗΣ: Ο κορυφαίος του ΑΡΗ μετά τον Καπνίδη. Ο 23χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τον ΑΡΗ, «σέρβιρε» για το γκολ του Τάτου, ενώ πέτυχε και ένα γκολ στο πρώτο μέρος, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Ν΄ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Ο Γάλλος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, δεν έδωσε όμως συνέχεια στις τελευταίες καλές του εμφανίσεις.  Ηταν δραστήριος, αλλά δεν του βγήκαν οι ενέργειες του από τα αριστερά, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Πόι στο 60′.

ΤΑΤΟΣ: Πολλές μάχες από τον αρχηγό του ΑΡΗ, ο οποίος έψαξε αρκετά το γκολ και το πέτυχε στο 67′, κάνοντας την αρχή για την ανατροπή του ΑΡΗ στο παιχνίδι. 

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ο κορυφαίος του ΑΡΗ στο σημερινό ματς, με τα δύο γκολ που πέτυχε. Ο 23χρονος επιθετικός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, είχε καλές τοποθετήσεις στην περιοχή και σκόραρε το νικητήριο γκολ των «κίτρινων», φτάνοντας τα επτά στο φετινό πρωτάθλημα. 

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΟΪ: Μπήκε στο 60′ αντί του Ν’ Λουντούλου και συνέβαλε από την πλευρά του στην ανατροπή. Στο 67′ άφησε ωραία την μπάλα στο Τάτο μετά την σέντρα του Ντούνη, για το 2-2, ενώ στο 84′ βρήκε τον Καπνίδη στην περιοχή για το τελικό 2-3.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Μπήκε στο 77′ στην θέση του Καλογέρη, σε ένα σημείο όπου ο ΑΡΗΣ πίεζε για το τρίτο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να φανεί. 

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Αντικατέστησε τον Καπνίδη στο 88′ και έτσι δεν μπορεί να κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα