"Ο ΑΡΗΣ θα ανέβει σίγουρα"

από AllAboutARIS

Ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ και νυν των Σερρών FC μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής στο Σιδηρόκαστρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Ντούγκα στον αέρα του «Libero 107,4» και στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR»:

Για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΑΡΗ: «Δεν ήταν δική μου απόφαση. Με το που ήρθε ο κ. Αναστόπουλος με ενημέρωσε μετά το φιλικό με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη ότι δεν με υπολογίζει στα πλάνα του. Έχω ένα παράπονο γιατί δεν πήρα την ευκαιρία να δείξω την αξία μου, έκανα μόλις μία προπόνηση υπό τις οδηγίες του κ. Αναστόπουλου».

Για την κατάσταση στην νέα του ομάδα: «Τα πράγματα είναι πολύ καλά. Έχουμε μία νεανική ομάδα και προσπαθούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα να τα καταφέρουμε». 

Για τον αγώνα με τον ΑΡΗ: «Ήταν ένα χορταστικό παιχνίδι και για εμάς και για τους θεατές. Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς είχαμε περισσότερο παθητικό ρόλο, στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε χώρους να απειλήσουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με αντεπιθέσεις. Αν δεν ισοφαριζόμασταν αμέσως με το γκολ του Τάτου, τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να υπήρχε πρόβλημα για τον ΑΡΗ».

Για τον φετινό ΑΡΗ και τα πολλά νέα πρόσωπα: «Υπάρχουν παίκτες πολύ έμπειροι και ποιοτικοί. Πιστεύω ότι δεν παίζει όσο καλά θα ήθελε ο κόσμος γιατί υπάρχει το κίνητρο στους αντιπάλους να κάνουν ένα καλό παιχνίδι γιατί παίζουν εναντίον του ΑΡΗ. Κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ δεν έχει να χάσει τίποτα, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ έχουν την πίεση του αποτελέσματος. Γι’ αυτό και ίσως δεν αποδίδουν καλά. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης». 

Για το στόχο της ανόδου: «Πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει πρόβλημα και θα ανέβει σίγουρα. Έχει περάσει μόλις το 1/.3 του πρωταθλήματος και είναι ήδη στο +7.  Η Δόξα Δράμας που τον ακολουθεί δεν είναι ΑΡΗΣ. Δεν διαθέτει παίκτες του ίδιου επιπέδου».

Για τις διαφορές της φετινής ομάδας του ΑΡΗ με την περσινή στην οποία ήταν μέλος: «Σαφώς και υπάρχουν περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις με έμπειρους ποδοσφαιριστές ακόμη και στον πάγκο. Όταν βγαίνει κάποιος από την 11άδα και μπαίνει κάποιος από τον πάγκο, η διαφορά δεν φαίνεται. Στο παιχνίδι της Κυριακής μπήκε αλλαγή ο Κυβελίδης που είναι παίκτης επιπέδου Football League. Η Δόξα Δράμας δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα, αν έχει και τραυματισμούς δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί».

Για τους στόχους των Σερρών FC: «Χρειάζεται προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα όμως δεν πιστεύω ότι θα έχουμε προβλήματα».

Για το αν ήθελε να αποδείξει κάτι στον αγώνα της Κυριακής: «Προσωπικά παίζω για τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Δεν θεώρησα αυτό το παιχνίδι ως ευκαιρία να αποδείξω κάτι. Έκανα ότι μπορούσε. Η μόνη διαφορά είναι ότι ίσως δεν μπήκα σε κάποιες φάσεις πολύ δυνατά για να μην τραυματίσω κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες μου».

Για το πέρασμά του από τον ΑΡΗ: «Κρατάω μόνο τις χαρές. Υπήρχαν και πίκρες αλλά ξεχνιούνται όλα με τη λέξη ΑΡΗΣ. Η θητεία μου στην ομάδα με έχει βοηθήσει στην καριέρα μου».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να αγωνίζομαι γιατί μόνο έτσι μπορώ να βελτιωθώ και αργότερα να καταφέρω να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία. Θα ήθελα να σκοράρω στον επόμενο αγώνα με την Καβάλα».

Προτεινόμενα Άρθρα