Η ενσωμάτωση του Κόκε

από AllAboutARIS

Η τεχνική που δεν ξεχνιέται αλλά και οι αντοχές που λείπουν ακόμη.

Ο Σέρχιο Κόκε ήταν και με διαφορά αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα στο χθεσινό φιλικό με τον ΑΟ Καρδίας. Είναι λογικό. Ο κόσμος περιμένει να τον δει και πάλι με τη φανέλα του ΑΡΗ αφού του… θυμίζει την καλά χρόνια της ομάδας. Ο Νίκος Αναστόπουλος από την άλλη είναι υποχρεωμένος ως προπονητής να μην κάνει διαχωρισμούς. Να δει τον Ισπανό κάτω από το πρίσμα που βλέπει και όλους τους υπόλοιπους παίκτες και αν διαπιστώσει ότι είναι έτοιμος, να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έδειξε επί χόρτου ο Ισπανός χθες, προκύπτουν τα εξής που θα καθορίσουν και την ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Ο Κόκε καταβάλει συγκινητική προσπάθεια να επανέλθει, πλην όμως η μακρά απουσία αγώνων τον έχει επηρεάσει. Οι επαφές του με την μπάλα παραμένουν εξαιρετικές αφού η τέχνη δεν ξεχνιέται, το ίδιο και το πάσινγκ γκέιμ από τα πόδια του. Κάποια στημένα, ο τρόπος που προστατεύει την μπάλα με το κορμί του. Αυτά τα είδαμε και χθες. Είναι όμως φανερό ότι του λείπουν οι αντοχές, η έκρηξη, η δύναμη, η ένταση. Γεγονός που σημαίνει ότι σε πρώτη φάση, ο Κόκε θα διεκδικήσει συμμετοχή ερχόμενος από τον πάγκο αφού δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να πάρει πολλά λεπτά.

Είναι κάτι που ξέρει και ο ίδιος. Ξέρει ότι πρέπει να προσπαθήσει περισσότερα ώστε εν ευθέτω χρόνο να διεκδικήσει πιο βασικό ρόλο στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα