"Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον Παναθηναϊκό"

από AllAboutARIS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ που θέλει να παραμείνει αήττητος απέναντι σε έναν διεκδικητή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σολκίδης τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν διεκδικητή του τίτλου που είναι πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θεωρώ ότι θα είναι ακόμη πιο συγκεντρωμένος κι αποφασισμένος μετά την απώλεια του βαθμού που είχε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Ο Παναθηναϊκός είχε μόλις την περασμένη εβδομάδα την πρώτη του απώλεια (στη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ) αλλά παραμένει και αυτός χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής των “πράσινων”, Γιώργος Ρούσης δήλωσε για τον αγώνα με τον ΑΡΗ: «Στόχος μας είναι να επανέλθουμε στις καθαρές νίκες απέναντι σε μια στρωμένη ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Αυτό που πρέπει να έχουμε εμείς αύριο είναι η σταθερότητα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού προκειμένου να διατηρήσο0υμε το αήττητο μας».

Προτεινόμενα Άρθρα