«Καθαρίζει» και συνεχίζει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεδομένες απουσίες για τον Νίκο Αναστόπουλο, αυτές των Γεωργιάδη, Παυλίδη και Μπράβο

Ο ΑΡΗΣ το τελευταίο διάστημα έχει «χτίσει» ένα σερί τριών νικών, μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Νέστο στην Χρυσούπολη. Ενα σερί το οποίο φιλοδοξεί να διευρύνει στην σημερινή αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την ομάδα της Θράκης στις 15:00 (Libero 107,4) και στοχεύουν σε μία εύκολη επικράτηση, μαζί με μία καλή εμφάνιση, όπως αυτή της περασμένης εβδομάδας απέναντι στις Σέρρες.

Σημείο αναφοράς στο σημερινό παιχνίδι είναι φυσικά ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή από τον Νίκο Αναστόπουλο και είναι πολύ πιθανό να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, εφόσον και ο ΑΡΗΣ καταφέρει να… καθαρίσει γρήγορα το παιχνίδι. Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή της ομάδας και ο Πασχάλης Βουτσιάς, ο οποίος έχει επίσημες πιθανότητες για να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΡΗ.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν υπολογίζει στους Γεωργιάδη και Παυλίδη, με τον πρώτο να μπαίνει σιγά-σιγά στο τελικό στάδιο. Εκτός έμεινε κα ο Ραούλ Μπράβο λόγω καποιών ενοχλήσεων στο πόδι, περισσότερο όμως για να πάρει κάποιες απαραίτητες ανάσες. 

Προτεινόμενα Άρθρα