"Νικόλα κράτα γερά…"

από AllAboutARIS

Οι Ιερολοχίτες καλούν ακόμα και τους κατόχους διαρκείας να αγοράσουν εισιτήριο στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης γιατί ο σκοπός είναι ιερός.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Νίκος Κυζερίδης είναι από τους ποδοσφαιριστές που στην καριέρα τους είχαν την τιμή να φορέσουν τη φανέλα του ΑΡΗ μας, και μάλιστα είναι ένας εκ των οποίων αγαπήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την κερκίδα..!!! Πέρα από τις αγωνιστικές του αρετές, ξεχώριζε πάντα για τη σοβαρότητα που επιδείκνυε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και τους χαμηλούς τόνους που συνήθιζε να κρατάει τόσο σαν αθλητής όσο και σαν άνθρωπος..!!!

Δυστυχως ο Νίκος, οπως πλέον όλοι γνωρίζουν αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό, σοβαρό πρόβλημα υγείας και προκειμένου να ακολουθήσει τη θεραπεία που χρειάζεται, απαιτούνται μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα έσοδα της αυριανής αναμέτρησης με τον εθνικό Αλεξανδρούπολης θα διατεθούν εξ’ολοκλήρου για τον αγώνα ζωής που δίνει ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής και είναι μια κίνηση την οποία αξίζει να στηρίξουμε όλοι !!!

Για το λόγο αυτό προτείνουμε, όλοι όσοι αύριο παρεβρεθούν στο ΝΑΟ να παρακολουθήσουν την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, καλό θα ήταν να κόψουν εισιτήριο ακομη κι αν είναι κάτοχοι διαρκείας… Ο σκοπός είναι ιερός και αξίζει τον κόπο όλοι να συνεισφέρουμε σ’αυτή την προσπάθεια !!!
ΝΙΚΟΛΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ…!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ”

Προτεινόμενα Άρθρα