Και πάλι…Καπνίδης!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Επιστροφή για τον Κόκε στο Κλ. Βικελίδης- Δυο δοκάρια ο ΑΡΗΣ

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε μία ακόμα εύκολη νίκη στο Κλ. Βικελίδης, αυτή την φορά με 3-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Καπνίδη.

Ο Αναστόπουλος παρέταξε ένα…φρεσκαρισμένο σχήμα με τον Σιδεράκη κάτω από τα δοκάρι, τον Καλογέρη βασικό, όπως και τον Πόι, αλλά και τον Τσουμάνη να επιστρέφει. Εκτός ήταν βέβαια πέρα από τον Τζινάρ, ο Ραούλ Μπράβο, αλλά και ο Σαμαράς, ενώ σον πάγκο έμεινε ο Νλουντούλου.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΑΡΗΣ μπήκε με απειλητικές διαθέσεις και μόλις στο 2΄το σουτ του Ντούνη απομακρύνθηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και στο 34 το φάουλ βολίδα του Τάτου. Τα λεπτά περνούσαν, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν μόνο για το μηδέν, αλλά ο Καπνίδης είχε άλλη άποψη. Με προβολή στο 37 μετά από ωραία πάσα του Ντούνη άνοιξε το σκορ. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό ο ΑΡΗΣ μπήκε με διάθεση να τελειώσει το ματς με ένα δεύτερο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να θέλουν να περιορίσουν το εύρος της ήττας, παρά να βγουν μπροστά για την ισοφάριση. Στο 71 ο Καπνίδης…τελείωσε το ματς, όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Τάτου ακούμπησε την μπάλα όσο χρειαζόταν για το 2-0.

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΕ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΥΒΕΛΙΔΗ

Στην συνέχεια στο παιχνίδι είχαν όλοι στραμμένα τα μάτια τους στον Σέρχιο Κόκε που επέστρεψε 4 χρόνια μετά και πάλι στο Βικελίδης. Ο Ισπανός, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα κέρδισαν το χειροκρότημα στο 90, όταν ο Κόκε πέρασε ωραία κάθετη στον Τάτο και ο δεύτερος με την δεύτερη ασίστ του στο ματς έστρωσε στον Κυβελίδη που στην κίνηση πέτυχε το τελικό 3-0.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας(82 Κόκε), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης, Καπνίδης(79΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης(75 Νλουντούλου).

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κώστας Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης(79 Σκαρλάτος) Τορομανίδης(80 Χελιδόνης), Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ (68 Ερκάν).

Προτεινόμενα Άρθρα