Χωρίς προβλήματα

από AllAboutARIS

Ο Καπνίδης συνεχίζει να σκοράρει αλλά η επανεμφάνιση του Κόκε ήταν το αλατοπίπερο μιας αναμέτρησης που φαινόταν από την αρχή ότι θα κέρδιζε ο ΑΡΗΣ.

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Δύσκολα θα έχει περάσει ξανά ένα τόσο ξεκούραστο απόγευμα αφού χρειάστηκε να… ζεσταθεί μόνο σε δυο σουτ σε ολόκληρο το 90λεπτο.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Επέστρεψε μετά από ένα μήνα στην ενδεκάδα και έβγαλε χωρίς προβλήματα το 90λεπτο. Είχε αρκετά ανεβάσματα από τα αριστερά, γεμίσματα και έδειξε ότι η επιστροφή του θα δυναμώσει μεσοεπιθετικά την ομάδα.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Συνεχίζει ασταμάτητος δίχως να έχει λείψει ούτε δευτερόλεπτο. Καλός αμυντικά στην πλευρά του και με ανεβάσματα όποτε του δινόταν η ευκαιρία. Για λίγο στο τέλος έπαιξε και πάλι στα χαφ.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Δεν απειλήθηκε καθόλου και διεκπεραίωσε ένα εύκολο 90λεπτο.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Ο δεύτερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια. Ισχύει για τον έμπειρο αμυντικό ό, τι και για τον Ιντζίδη αφού δεν απειλήθηκε καθόλου.

ΡΟΒΑΣ: Μεστό παιχνίδι από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που άφησε αρκετό χώρο στον Τάτο για να δημιουργήσει και περιορίστηκε σε πιο αμυντικό ρόλο με σίγουρες πάσες.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Πολύ τρέξιμο για τον Καλογέρη, με πολλές θετικές επεμβάσεις στον άξονα κόβοντας στη γενέσει του ό, τι πήγαινε να φτιάξει ο Εθνικός. Το παιχνίδι δηλαδή που ξέρει να κάνει καλά. Τον βοηθάει ότι παιρνει πλέον παιχνίδια και αποκτάει ρυθμό.
 
ΤΑΤΟΣ: Όλο το παιχνίδι του ΑΡΗ πέρασε και πάλι από τα πόδια του. αν και ορισμένες φορές κρατάει την μπάλα λίγο παραπάνω από ότι πρέπει, η ποιότητά του φάνηκε πολλές φορές. Όπως στο φάουλ από το οποίο προήρθε το δεύτερο γκολ, στην ασιστ στον Κυβελίδη στο τρίτο και την βολίδα στο δοκάρι που του στέρησε τη χαρά να μπει μεταξύ των σκόρερ.

ΠΟΙ: Μέτριο πρώτο ημίχρονο για τον αργεντινό που έχασε απίστευτη ευκαιρία στο δεκάλεπτο. Ανέβηκε στην επανάληψη, έγινε πιο κινητικός, έβγαλε αρκετές καλές σέντρες από την αριστερή πλευρά αλλά έμεινε μακριά από το γκολ.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Από δική του πάσα ο ΑΡΗΣ άνοιξε το σκορ ενώ ήταν άτυχος στη φάση με το δοκάρι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Σταδιακά κουράστηκε και σωστά αντικαταστάθηκε από τον Αναστόπουλο εν όψει Τετάρτης.     

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Έχει βάλει πλώρη για να τελειώσει τη σεζόν με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, προσθέτοντας άλλα δυο σήμερα. Είναι πάντα μέσα στο γκολ ακόμη και αν στο υπόλοιπο του αγώνα δεν φαίνεται ιδιαίτερα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Ήρθε από τον πάγκο ο γάλλος και έβγαλε 2-3 καλές προσπάθειες από την δεξιά πλευρά.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Έπαιξε κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά αλλά πρόλαβε να σκοράρει και να έχει κι μια ακόμη καλή ευκαιρία χαμένη.

ΚΟΚΕ: Το κερασάκι στην τούρτα της σημερινής αναμέτρησης. Μπήκε στο 82΄ και παρά τα κάποια παραπανίσια κιλά και την αποχή έδειξε ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται και όταν φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να κάνει τον ΑΡΗ ακόμη πιο ποιοτικό. Η πάσα του στον Τάτο στο 3ο γκολ θύμισε κάτι από τον παλιό Κόκε.

Προτεινόμενα Άρθρα