Τώρα, έχει πάρει… φόρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμος για την 10η φετινή του νίκη ο ΑΡΗΣ

Ο ΑΡΗΣ με την μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα, έχει αρχίσει ήδη να μετατρέπει το υπόλοιπο της σεζόν σε τυπική διαδικασία. Μόνο που θα πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει, μέχρι να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του, όπως στο σημερινό παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, στην Πτολεμαΐδα.

Με τον… αέρα του +7 και τέσσερις συνεχόμενες νίκες, οι «κίτρινοι« καλούνται σήμερα να ξεπεράσουν ακόμη ένα εμπόδιο, στον στόχο που έχουν θέσει, να… τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου. 

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Παυλίδη, Γεωργιάδη και Ραούλ Μπράβο, έχει όμως στην αποστολή για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός φυσικά δεν προορίζεται για το αρχικό σχήμα, εκεί όπου ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές, λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματος της ομάδας και αυτή την εβδομάδα. 

Στο «στρατόπεδο» του Εορδαϊκού, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει και ο Δημήτρης Σιαπανίδης, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Αμπατζίδη και Ιωαννίδη. 

Προτεινόμενα Άρθρα