ΠαλικάρΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Δέκατη νίκη για τον ΑΡΗ που επικράτησε του Εορδαικού στον βούρκο της Πτολεμαίδας με 1-2. Με εννιά τελείωσε το ματς ο ΑΡΗΣ λόγω αποβολής των Καζναφέρη, Νλουντούλου.

Ασταμάτητος. Ο ΑΡΗΣ πέτυχε τη δέκατη νίκη του σε έντεκα αγώνες επικρατώντας και του Εορδαικού στην Πτολεμαίδα, παραμένοντας φυσικά αήττητος. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου εκτός από την αντίσταση του Εορδαικού ξεπέρασε και τον σκόπελο τόσο του κάκιστου αγωνιστικού χώρου όσο και του γεγονότος ότι έπαιζε αρχικά με δέκα παίκτες αφού στο 36΄ αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη ο Καζναφέρης ενώ στο 70΄ δεύτερη αντίκρισε και ο Νλουντούλου τον οποίο κακώς ο Αναστόπουλος άφησε στο ματς και μάλιστα στη θέση του δεξιού μπακ μετά την αποβολή του Καζναφέρη.

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε το γρήγορο γκολ που ψάχνει κάθε ομάδα εκτός έδρας αφού στο 13΄το  πέναλτι που κέρδισε ο ΑΡΗΣ σε χέρι του Κλάζογλου, ο Τάτος το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 21΄ με ωραίο σουτ του Αμαραντίδη, που έδιωξε εντυπωσιακά ο Σιδεράκης. Στο 36΄ οι κίτρινοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Εορδαικός αλλά το γκολ του Ντούνη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, του έκοψε τα φτερά και όρθωνε βουνό εν όψει του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αναστόπουλος έριξε τον Πόι αντί του Ντούνη για πιο φρέσκα πόδια και στο 54΄ ο Καπνίδης θα μπορούσε να τελειώσει το ματς αν η κεφαλιά μετά την ωραία σέντρα του Τάτου κατέληγε στα δίχτυα. Αντ΄ αυτού στο 60΄ ο Μαυροματίδης με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στο κέτρο της άμυνας μειώνοντας σε 2-1. Στο 67΄ ο Χαραλαμπίδης κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Νλουντούλου που διόρθωσε το λάθος του στο ξεκίνημα της φάσης αλλά λίγο αργότερα πήγε άτσαλα στον αντίπαλό του δίνοντας το πάτημα στον διαιτητή τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη. Ο Εορδαικός με διπλό αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε την τελική του αντεπίθεση αλλά η άμυνα του ΑΡΗ ενισχυμένη και με τον Σαμαρά άντεξε ως το τέλος χαρίζοντας ένα παλικαρίσιο τρίποντο στον ΑΡΗ.

Eoρδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (70΄Κυβελίδης), Τάτος (74΄Σαμαράς), Ντούνης (46΄Πόι)

Προτεινόμενα Άρθρα