«Θωρακισμένη από όλες τις πλευρές η ομάδα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ο Καρυπίδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον ΑΡΗ αυτή τη στιγμή»

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΑΡΗ και την νέα προσπάθεια που κάνει δήλωσε ο Αντώνης Σαριόγλου, μιλώντας στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Το πρώην στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος και συνεργάτης του Εκτορ Κούπερ στην Εθνική Αιγύπτου, με αφορμή την χθεσινή παρουσία του στην Πτολεμαΐδα, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεά του ΑΡΗ, στον Θεόδωρο Καρυπίδη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Αργετινό τεχνικό.

Για την χθεσινή του παρουσία στην Πτολεμαΐδα, για τον αγώνα με τον Εορδαϊκό: «Πήγα στα… δικά μου μέρη, για να δω την ομάδα. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το άνω και στην Κοζάνη, αλλά πήγα χθες, μαζί με τον Ραούλ Μπράβο».

Για την ένταση με την οποία έζησε ο Ραούλ Μπράβο το χθεσινό ματς: «Παρακολούθησε το ματς με μεγάλη ένταση, ειδικά όταν η ομάδα έμεινε με εννέα παίκτες, αλλά η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε και έφτασε στην νίκη».

Για το γεγονός ότι ο Ισπανός ήταν δίπλα στην ομάδα, αν και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή: «Τον έζησα πολύ πέρυσι στην Βέροια. Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και αγαπάει το ποδόσφαιρο. Ετσι πήρε την απόφαση να είναι φέτος στην ομάδα και στην προσπάθεια που κάνει ο κ. Καρυπίδης. Θα με ξάφνιαζε αν καθόταν με την οικογένεια του, όχι που βρέθηκε χθες στην Πτολεμαΐδα».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ραούλ Μπράβο: «Θα μπορούσε να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα Σούπερ Λιγκ. Είναι σε πάρα πολύ κατάσταση και θεωρώ ότι για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι στον ΑΡΗ».

Για την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε: «Για μένα την φετινή χρονιά, πρέπει να “χτίσει” για του χρόνου. Ποιοτικά και ηλικιακά, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Σίγουρα είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά θα βρει ρυθμό».

Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Η ομάδα φέτος δεν θα αντιμετωπίσει κανέναν πρόβλημα. Είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Εχει όλα τα εφόδια και είναι θωρακισμένη από όλες τις πλευρές».

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη: «Και πριν την Βέροια είχε προσπαθήσει να ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι νεαρός και έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του. Επιχειρηματικά, φαίνονται τα έργα του. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που του αρέσει και αγαπάει. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βοηθήσει τον ΑΡΗ να βρεθεί εκεί που πρέπει».

Για την παρουσία του στην Εθνική Αιγύπτου με τον Εκτορ Κούπερ: «Γίνεται μία όμορφη και σταθερή προσπάθεια, με μεγάλο στόχο το Μουντιάλ της Ρωσίας. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και διάθεση. Το Μουντιάλ είναι ο διακαής πόθος όλης της Αιγύπτου. Ελπίζουμε με την βοήθεια του Θεού και την δουλειά που κάνουμε, να βρεθούμε στα γήπεδα της Ρωσίας».

Για την συνεισφορά της Εθνικής Αιγύπτου σχετικά με τον Νίκο Κυζερίδη: «Ηταν κάτι το πολύ ευχάριστο. Αμέσως κινητοποιήθηκαν και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν την φανέλα έτοιμη. Να ευχαριστήσω το Charity Idols και τους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα. Μακάρι και εγώ να μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο. Θέλω να στείλω τις ευχές μου και τις προσευχές μου στον Νίκο Κυζερίδη».

Για το ενδιαφέρον του Κουπερ για τον ΑΡΗ: «Πάντα μιλάει για την ομάδα και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο ΑΡΗΣ είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων. Θα προσπαθήσουμε τώρα να έρθει μέσα στους επόμενους μήνες, για να δει από κοντά την ομάδα. Εχει δεθεί με την Ελλάδα και τον ΑΡΗ. Η φιλοξενία και η αγάπη τυ κόσμου, είναι κάτι που τον κρατάει δεμένο με την ομάδα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελε να βρεθεί ξανά στα δικά μας μέρη».

Προτεινόμενα Άρθρα