Από μπακ της Μπόκα Τζούνιορς… υπουργός!

από AllAboutARIS

Ο πρώην πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς και νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι όρισε ως Υπουργό των σπορ έναν πρώην αμυντικό της αγαπημένης του ομάδας!

Ήταν δική του μεταγραφή. Επί δικής του προεδρίας στην Μπόκα Τζούνιορς, η ομάδα του Μπουένος Αϊρες απέκτησε από την Αρχεντίνος Τζούνιορς έναν σκληρό, αλλά έξυπνο μπακ τον Χαβιέρ Μακ Άλιστερ, ο οποίος στα τέσσερα χρόνια που έμεινε στον σύλλογο (1992-96) έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας κυρίως λόγω του… κυνισμού στο παιχνίδι του. 

Τώρα που ο Μαουρίσιο Μάκρι έγινε ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, σιγά μην δεν έψαχνε για στελέχη της κυβέρνησης του από την Μπόκα Τζούνιορς. Κάπως έτσι, ο Χαβιέρ Μακ Άλιστερ χρίστηκε νέος Υπουργός Σπορ της Αργεντινής, δηλώνοντας στις προγραμματικές του δηλώσεις ότι θέλει να ενισχύσει τις υποδομές, να καταπολεμήσει την βία και να βοηθήσει τις ομάδες να εισπράττουν αυτές τα λεφτά από τις μεταγραφές των παικτών τους (να εκμηδενίσει δηλαδή τις μίζες τρίτων) ώστε αυτές να ενισχύσουν τον παιδαγωγικό τους χαρακτήρα και να έχουν στις τάξεις τους, όσο περισσότερα παιδιά γίνεται. Αν μη τι άλλο, οραματιστής…

Προτεινόμενα Άρθρα