Ο Γεωργιάδης και οι εναλλακτικές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα οι τελικές αποφάσεις από τον «αλενατόρε» για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα

Ο ΑΡΗΣ μετράει αντίστροφα για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καμπανιακό και το μεγάλο ερωτηματικό που υπάρχει, είναι αυτό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η απουσία του τιμωρημένου Καζναφέρη και το γεγονός ότι ο Γεωργιάδης δεν είναι 100% έτοιμος, προβληματίζουν τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος σήμερα αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα που θα «κατεβάσει» στο αυριανό ματς. 

Ο Γεωργιάδης μέσα στην εβδομάδα ανέβασε ρυθμούς και χθες ακολούθησε για πρώτη φορά ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας, ίσως όμως ο τεχνικός του ΑΡΗ να μην θελήσει να ρισκάρει με την συμμετοχή του και να στραφεί σε εναλλακτικές επιλογές. Μία από αυτές είναι ο Ρόβας, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστει για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο ως μπακ, στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλων Καλαμαριάς. 

Ακόμη μία επιλογή στα χέρια του Αναστόπουλου, είναι αυτή του Πασχάλη Βουτσιά. Σαφώς και δεν είναι η θέση του, αφού μιλάμε για έναν εξτρέμ, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός όμως παίζει καλά την δεξιά πλευρά, ενώ δοκιμάστηκε για αρκετή ώρα ως μπακ, στο φιλικό με την Καρδία, στο Ρύσιο.

Το πως θα ανταποκριθεί ο Γεωργιάδης στην σημερινή προπόνηση, θα κρίνει αρκετά για τις τελικές αποφάσεις του «αλενατόρε», ο οποίος, ως συνήθως, αναμένεται να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά μέχρι το αυριανό ματς. 

Προτεινόμενα Άρθρα