Ανέβηκαν κατακόρυφα στην επανάληψη

από AllAboutARIS

Ο Τάτος χάρισε ένα ακόμη τρίποντο, αλλά κορυφαίος με διαφορά ο Πόι.

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Τρίτο σερί ματς βασικός. Στη φάση του γκολ του Καμπανιακού από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κουντουρά, αιφνιδιάστηκε αφού νόμισε ότι θα διώξει στο πρώτο δοκάρι ο Ρόβας. Παραμένει η μισή ευθύνη δική του. Στο υπόλοιπο ματς δεν είχε πρόβλημα και δυο φορές μάλιστα βγήκε έγκαιρα και καθάρισε δυο επικίνδυνες κόντρες των φιλοξενούμενων.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 17΄ αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Κάλυψε για λίγο το δεξί άκρο.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Όχι από τα καλύτερά του παιχνίδια. Στο 29΄ το ολέθριο λάθος που κάνει στο κέντρο παραλίγο να δώσει την ευκαιρία στον Καμπανιακό να κάνει το 0-2 αν δεν ήταν ο Βουτσιάς να κόψει τελευταία στιγμή.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Στην άμυνα είχε κάποια επιπόλαια λαθάκια και φαινόταν να μην έχει την ίδια σιγουριά άλλων αγώνων. Στην επίθεση όμως βοήθησε πολύ αφού γινόταν πολλές φορές εξτρά επιθετικός. Χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 8΄  να ανοίξει το σκορ.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Καλό ματς από τον αμυντικό του ΑΡΗ που είχε γρήγορες και έγκαιρες αντιδράσεις και έβγαζε σίγουρα και σωστά την μπάλα από την άμυνα.

ΡΟΒΑΣ: Σοβαρός στο πρώτο ημίχρονο. Ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη, όπου όχι μόνο έκοψε αλλά βοήθησε στην παραγωγή του παιχνιδιού.   

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Καλός ανασταλτικά, έτρεξε και έκοψε αρκετές φάσεις. Μοίρασε σίγουρα και ως επί το πλείστον σωστά. Αντικαταστάθηκε στο 65΄ για να μπει ένας ακόμη επιθετικός.

ΤΑΤΟΣ: Ο άνθρωπος που λύτρωσε τον ΑΡΗ και μάλιστα με κεφαλιά στο τέλος ενώ αμέσως μετά μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη με το σουτ του. Καλό παιχνίδι από τον αρχηγό του ΑΡΗ, μπορούσε καλύτερα χτυπήματα στις στημένες μπάλες.  

ΠΟΙ: Ίσως ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ. Ειδικά όταν ο Αναστόπουλος τον πέρασε δεξιά, έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Καμπανιακού και εξέθεσε τον προσωπικό του αντίπαλο. Εκτός αυτού σωτήρια και μια παρέμβασή του στο πρώτο ημίχρονο σε κόντρα των φιλοξενούμενων.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Ξεκίνησε καλά, έδειξε ορεξάτος αλλά όσο περνούσε η ώρα ενώ έπαιρνε αρκετές προσπάθειες, τις άφηνε ημιτελείς. Από δικό του σουτ προήρθε το πρώτο γκολ.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Άφαντος επί 44΄ στο πρώτο ημίχρονο, σχεδόν δεν ακούμπησε την μπάλα εγκλωβισμένος από τους αμυντικούς. Ήταν όμως εκεί που έπρεπε για να πετύχει το 9ο φετινό γκολ. Γενικά πάντως δεν ήταν στην καλή του μέρα με αρκετές προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα.

 
ΑΛΛΑΓΕΣ

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Για πρώτη εμφάνιση και μάλιστα κρύος αφού μπήκε ξαφνικά στο 17΄ παίρνει καλό βαθμό. Έπαιξε αναγκαστικά δεξί μπακ και χρεώνεται δυο επαγγελματικά τάκλιν σε κόντρα επιθέσεις του Καμπανιακού που μύριζαν γκολ . Ειδικά αυτό στο 29΄ ήταν τάκλιν σπουδαίου αμυντικού. Στο δεύτερο ημίχρονο που άρχισε να προσαρμόζεται βοήθησε και επιθετικά.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Μπήκε στο 65΄ και ήταν θετικός αφού και ευκαυρία έχασε στο 81΄ και τη σέντρα έκανε στο γκολ του Τάτου.

ΚΟΚΕ: Μπήκε και πάλι στο τελευταίο δεκάλεπτο και βοήθησε στο ψύχραιμο μοίρασμα της μπάλας.

Προτεινόμενα Άρθρα