Ακόμη ένα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σκόραρε και εναντίον του Καμπανιακού.

Εξαιρετική χρονιά διανύει ο Αντώνης Καπνίδης, έχοντας πετύχει ήδη 9 τέρματα σε 12 αγώνες, με το τελευταίο να έρχεται στο χθεσινό ματς απέναντι στον Καμπανιακό.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και την περσινή χρονιά, που χαρακτηρίστηκε ως αποτυχημένη, πολλοί έβλεπαν τον σέντερ φορ του ΑΡΗ σαν το μόνο θετικό στοιχείο, έχοντας σκοράρει 10 γκολ συνολικά. Φέτος όμως ο 23χρονος επιθετικός φαίνεται ασταμάτητος και χρειάζεται μόλις ένα γκολ για να ισοφαρίσει την περσινή του επίδοση, την οποία λογικά και θα ξεπεράσει.

Εδώ βέβαια θα ήταν σκόπιμο να γίνει αναφορά και στο γεγονός ότι το φετινό υλικό της ομάδας, βοηθάει τον επιθετικό του ΑΡΗ να είναι πιο παραγωγικός και ουσιαστικός. Ειδικά με την προσθήκη του Ανδρέα Τάτου, ένα εξαιρετικό και κλασικό δεκάρι με έφεση στην τελική πάσα και πολύ «γλυκά» στημένα, η δουλεία του Καπνίδη έχει γίνει μάλλον λιγότερο δύσκολη. Επιπλέον, υπάρχει και ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος όταν βρει αγωνιστικό ρυθμό και πάρει συνεχόμενα παιχνίδια, μπορεί να κάνει τον επιθετικό του ΑΡΗ ακόμη πιο αποτελεσματικό. Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ατομικές αρετές του νεαρού επιθετικού και κυρίως την ικανότητα του, να βρίσκεται στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή και να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα.

Προτεινόμενα Άρθρα