Από Δεκέμβρη… Γενάρη

από AllAboutARIS

Τι αποφασίστηκε για τις μεταγραφές στη χθεσινή συνάντηση Αναστόπουλου-Καρυπίδη.

Η χθεσινή πρώτη συνάντηση Αναστόπουλου-Καρυπίδη πυροδότησε και τις πρώτες φήμες για μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη, από τη στιγμή που έχει μπει ήδη ο Δεκέμβριος και σε 15 μέρες ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Όσοι όμως περιμένετε κινήσεις ανάλογες με αυτές του καλοκαιριού που σηματοδότησαν και το εντυπωσιακό μπάσιμο του Καρυπίδη στον ΑΡΗ κρατήστε μικρό καλάθι. Όχι γιατί δεν υπάρχει ανάλογη διάθεση από τον Καρυπίδη αλλά γιατί ο προπονητής του ΑΡΗ θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος μεγάλης ενίσχυσης.

Ο Αναστόπουλος πιστεύει ότι η ομάδα έχει πάρει σημαντική διαφορά που είναι πιθανό να διευρυνθεί, διαφορά που κατακτήθηκε με το σημερινό ρόστερ ενώ έχει την πεποίθηση ότι συν τω χρόνο η ομάδα θα παίξει και καλύτερα. Για τον λόγο αυτό ο έλληνας τεχνικός ως τον αγώνα με τον Εβρο Σουφλίου θα κάνει τις εισηγήσεις του για το ρόστερ και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν σε θέσεις που υπάρχει πραγματικά ανάγκη ώστε να γίνουν οι προσθήκες. Δεν θα είναι δηλαδή παραπάνω από 2-3.

Το πιο σημαντικό που αποφασίστηκε όμως στη συνάντηση ήταν ότι από τώρα θα γίνει προεργασία για το καλοκαίρι, όταν και τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και η ανάγκη πιο ποιοτικής ενίσχυσης ακόμη πιο αναγκαία. Θα αρχίσουν δηλαδή να παρακολουθούνται και να βολιδοσκοπούνται οι προθέσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων ώστε οι κίτρινοι να είναι έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα και να δημιουργήσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς χωρίς καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα