Σκάνδαλο FIFA: Καταχράστηκαν χρήματα για σεισμοπαθείς!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Χθες έγινε γνωστό ότι οι Αρχές στην Ελβετία προχώρησαν στη σύλληψη ακόμα δύο αξιωματούχων της FIFA, πρόκειται για τους Αλφρέντο Χάουιτ, πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βορείου και Κεντρικής Αμερικής από την Ονδούρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο μεγατόνων που ταλανίζει την παγκόσμια ομοσπονδία.

Χθες έγινε γνωστό ότι οι Αρχές στην Ελβετία προχώρησαν στη σύλληψη ακόμα δύο αξιωματούχων της FIFA, πρόκειται για τους Αλφρέντο Χάουιτ, πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βορείου και Κεντρικής Αμερικής από την Ονδούρα, ο οποίος μάλιστα φέρει και τον τίτλο του αντιπροέδρου της FIFA. Ενώ ο δεύτερος ήταν ο Άνχελ Ναπούτ, πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Νοτίου Αμερικής και στέλεχος της FIFA από την Παραγουάη.

Νέες πληροφορίες ωστόσο που προκαλούν αίσθηση αφορούν στον πρώην επικεφαλής της συνομοσπονδίας της Καραϊβικής, Τζακ Γουόρνερ και τον διάδοχο του Τζέφρεϊ Γουέμπ, που εμφανίζονται να καταχράστηκαν το ποσό των 750,000 δολαρίων, το οποίο προοριζόταν από τη FIFA για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής το 2010. Τη δεδομένη στιγμή μάλιστα γίνεται προσπάθεια ώστε να εκδοθούν οι συγκεκριμένοι αξιωματούχοι από το Τρίνινταντ στις ΗΠΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα