«Μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο προπονητής του Κοκκινοχώματος για τον αγώνα με τον ΑΡΗ και την ήττα της ομάδας του

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Εναν τουλάχιστο βαθμό έπρεπε να πάρει το Κοκκινόχωμα απέναντι στον ΑΡΗ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο προπονητής των γηπεδούχων στάθηκε στις ευκαιρίες ποθ δημιούργησε η ομάδα του, αλλά και στην εμπειρία του ΑΡΗ στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα. 

Για τον αγώνα: «Είναι το τρίτο παιχνίδι που δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά. Είναι το τρίτο παιχνίδι που η ομάδα δείχνει σημεία ανάκαμψης. Δείχνουμε ψυχικά αποθέματα για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Ημασταν συγκεντρωμένοι σήμερα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Υπερέβαλαν εαυτό άπαντες. Κατάλαβαν τι δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Οταν έχουν όμως δύο δοκάρια, τέσσερις τελικές μόνο με τον τερματοφύλακα και δεν σκοράρουν, κάπου εκεί πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στο ματς, αφού δεν πήραμε καν ούτε έναν πόντο».

Για την απόδοση του ΑΡΗ και γενικότερα την εικόνα του ματς: «Στα πρώτα 30 λεπτά, το παιχνίδι ήταν πολύ μοιρασμένο. Δεν υπήρχαν ευκαιρίες, εκτός από την δική μας και το γκολ του Ιντζίδη. Μία στατική φάση, ένα χαζό γκολ. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε και πιστέψαμε στην ανατροπή. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις, δύο δοκάρια και άλλες δύο στιγμές που η μπάλα σταματάει στον τερματοφύλακα. Επρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Στο 80′ η ομάδα του κ. Αναστόπουλου χειρίστηκε σωστά την κατάσταση. Κράτησαν μπάλα, έπαιξαν με τον χρόνο και κάπου εκεί πάγωσε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Είναι πιο έμπειροι από εμάς».

Προτεινόμενα Άρθρα