"Θα τον ακολουθήσουμε μέχρι θανάτου"

από AllAboutARIS

Τρομερή συσπείρωση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Βαλένθια η πρόσληψη του Γκάρι Νέβιλ και ο Γκαγιά τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να στηρίξουν τον νέο κόουτς… μέχρι θανάτου!

Ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τηλεοπτικός σχολιαστής του «SkySports», ανέλαβε την πρώτη του δουλειά ως προπονητής, υπογράφοντας εξάμηνο συμβόλαιο με τη Βαλένθια του Πίτερ Λιμ και έχοντας τον αδερφό του, Φιλ, στο πλευρό του.

Στην πρώτη του προπόνηση στη νέα του ομάδα, το βράδυ της Δευτέρας, περίπου 3.000 οπαδοί έδωσαν το “παρών” για να τον στηρίξουν και να δώσουν το σύνθημα για νέα αρχή, κάτι το οποίο τόνισε και ο 20χρονος μπακ, Χοσέ Λουίς Γκαγιά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τον Γκάρι! Κάνουμε μια νέα αρχή και ό,τι έγινε στο παρελθόν, μένει πλέον εκεί. Ο Γκάρι θέλει μια ομάδα συμπαγή, με παίκτες που να δουλεύουν σκληρά και να είμαστε όλοι ενωμένοι και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και αυτό μας αρέσει. Θέλει να μας κάνει δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο για όλους! Θέλουμε όλοι ν’ ακολουθήσουμε τις ιδέες και την τακτική του… μέχρι θανάτου! Τον στηρίζουμε»! 

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο Νέβιλ ζήτησε την εγκατάσταση από κλειστό δίκτυο με κάμερες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου να μπορεί να αναλύει τις προπονήσεις και να αποκτά ακόμα καλύτερη άποψη για τους ποδοσφαιριστές του αλλά και για τις δικές του μεθόδους!

Προτεινόμενα Άρθρα