«Σίγουρα στην Φούμπολ Λιγκ ο ΑΡΗΣ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο τεχνκός του ΦΙλώτα για την ήττα της ομάδας του

Στην ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» και στις δεδομένες δυνατότητες του ΑΡΗ ως ομάδα σταθηκε ο προπονητής της Θύελλας Φιλώτα, Βασίλης Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού. 

Για τον αγώνα: «Να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΡΗ και τον κόσμο, για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είχα δηλώσει ότι θα έρθουμε, για να μπορέσουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, απέναντι σε μία ομάδα που ξέρουμε τις δυνατότητες της. Μπήκαμε καλά, αλλά όταν δεχθήκαμε το γκολ ,χαλαρώσαμε. Φτάσαμε στην ισοφάριση, αλλά μας πείραξε το γκολ στο 45′, όπως και εκείνο στην αρχή του δεύτερου μέρος. Δεν αφήσαμε τον ΑΡΗ να μας παίξει μέσα στην περιοχή, αλλά ήταν και λίγο τυχερός. Καλή πορεία στον ΑΡΗ, ο οποίος θα είναι σίγουρα του χρόνου στην Φούτμπολ Λιγκ».

Για την απειρία της ομάδας του, λόγω και του μικρού μέσου όρου ηλικίας: Υπάρχει μία απειρία, αλλά χρειάζεται ψυχισμό και εμπειρία, για να βγάλεις κάποιες επιθέσεις. Τρέχουμε, γίνεται μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια, τα παιδιά να κάνουν περισσότερα πράγματα».

Προτεινόμενα Άρθρα