«Χαρά μου, να παίζω σε αυτό το γήπεδο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο Ισπανός για την επικράτηση επί της Θύελλας Φιλώτα

Ο Σέρχιο Κόκε ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης επί της Θύελλας Φιλώτας και εκείνος που μίλησε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ισπανός δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα του στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και χαρούμενος που αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Για τον αγώνα: «Πιστεύω ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε γκολ και σε αρκετές στιγμές, διασκεδάσαμε και τον κόσμο που ήρθε».

Για την παρουσία του και στα 90 λεπτά του αγώνα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έπαιξα σε όλο τον αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι από το 60′ και μετά, μου έλειψε λίγο ο ρυθμός».

Για την συνεργασία του με τον Τάτο: «Μου άρεσε πολύ. Ευχαριστήθηκα το γεγονός ότι έπαιξα με τον Ανδρέα. Είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Είναι καλύτερο και το αποτέλεσμα. Μπορούμε να συνεργαστούμε πολύ καλά μεταξύ μας».

«Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι το τελευταίο μου γκολ, αλλά το τελευταίο ματς που έπαιξα εδώ. Προφανώς δεν είναι το ίδιο να παίζει στην Σούπερ Λιγκ και ξαφνικά στην Γ’ Εθνική. Παρόλα αυτά, όπου και αν βρισκόμαστε, το να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, είναι χαρά και διασκέδαση για μένα. Πρέπει να παίρνουμε ικανοποίηση από αυτό που κάνουμε, γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αας κρατήσουμε τις καλύτερες στιγμές»

Προτεινόμενα Άρθρα