Τον… σκλάβωσαν

από AllAboutARIS

Η οικογένεια του ΑΡΗ αγκάλιασε με τον καλύτερο τρόπο τον Νίκο Κυζερίδη και έστειλε μήνυμα ενότητας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

“Γεμάτος” από συναισθήματα, αγάπη, υποστήριξη, συμπαράσταση και φυσικά δύναμη επιστρέφει στη Γερμανία ο Νίκος Κυζερίδης. Όσα έζησε το τριήμερο της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη και φυσικά στο χθεσινό προν τιμήν του φιλικό με τη Λάρισα, δεν πρόκειται, όπως έλεγε, να τα ξεχάσει εύκολα και ευχαριστούσε το θεό για την αγάπη που εισπράττει από τη στιγμή που η ανάγκη τον έκανε να δημοσιοποιήσει το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. 

Απαντες από την οικογένεια του ΑΡΗ τον έχουν αγκαλιάσει ζεστά, είναι στο πλευρό του και είναι ενδεικτικό ότι εξαντλήθηκαν σχεδόν όλα τα εισιτήρια που εκδόθηκαν για το φιλικό, δίνοντάς του παράλληλα και σημαντική οικονομική βοήθεια, απαραίτητη για τις δαπανηρές θεραπείες που ακολουθεί στη Γερμανία. Μάλιστα, τόσο οι βετεράνοι, όσο και ο ερασιτέχνης αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα που είπαν ότι είναι στο πλευρό του για ότι χρειαστεί. Παράλληλα, το διήμερο αυτό, απέδειξε για μια ακόμη φορά τη μεγαλοσύνη του αρειανού και αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ενωθεί η κιτρινόμαυρη οικογένεια στέλνοντας ένα μήνυμα ομόνοιας, μέρες που έρχονται κιόλας.

Προτεινόμενα Άρθρα