«Ο Νίκος ένιωσε την στήριξη όλων μας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο παλαίμαχος μπακ της ομάδας για την χθεσινή φιλική αναμέτρηση και τον Νίκο Κυζερίδη

Στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός, με αφορμή το χθεσινό φιλικό των βετεράνων στο «Κλεάνθης Βικελίδης, για τονΝίκο Κυζερίδη.

Για την χθεσινή εκδήλωση: «Ο ΑΡΗΣ έχει ένα πολύ μεγάλο κακό μέχρι τώρα και εύχομαι να αλλάξει. Ποτέ δεν έκανε κάποια εκδήλωση, για να τιμήσει παίκτες ή ανθρώπους που δούλεψαν στην ομάδα και προσέφεραν σε αυτήν. Μία εκδήλωση εκτίμησης. Χθες, ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν εκεί για να στηρίξει τον Νίκο και να δει ποδοσφαιριστές από τα καλά χρόνια της ομάδας».

Για το πως έζησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι το χθεσινό φιλικό :«Το χάρηκαν όλοι και περισσότερο απ όλους ο Νίκος, που ένιωσε την στήριξη όλων μας. Αυτό ήταν το σκεπτικό. Εδειξε την δύναμη που έχει και μακάρι να του δώσαμε και εμείς λίγο κουράγιο,για να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει».

Για την ανταπόκριση των βετεράνων της Λάρισας: «Ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Το χάρηκαν το ίδιο με εμάς. Επειδή τους γνωρίζω, τους αρέσουν τέτοιες εκδηλώσεις και θέλουν να τις στηρίζουν. Από την πρώτη στιγμή, συμφώνησαν να έρθουν για τον Νίκο. Ηταν μία πολύ ωραία εκδήλωση και μία μεγάλη χαρά για εμάς».

Για τον φετινό ΑΡΗ: «Δεν έχω έρθει στο γήπεδο, αλλά μαθαίνω τα πάντα. Μακάρι να τελειώσουμε γρήγορα και σε δύο χρόνια η ομάδα να είναι εκεί που πρέπει να είναι. Πολύ απλά. Υπάρχουν ομάδες στην Σούπερ Λιγκ με 100-150 άτομα, που δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο.

Φέτος η ομάδα ήξερε τι α αντιμετωπίσει και ήτα έτοιμη. Ακόμα πιο προετοιμασμένη πρέπει να είναι και του χρόνου, στην Φούτμπολ Λιγκ. Θα συναντήσει σφιχτές άμυνες με καλύτερους ποδοσφαιριστές, που θα θέλουν το αποτέλεσμα. Η κάθε ομάδα με το δικό της σκεπτικό. Παίζουν αυτό που πρέπει και είναι δύσκολο να συνδυάσεις καλό θέαμα, καλό ποδόσφαιρο και αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι το καλοκαίρι έφτασε κοντά στην επιστροφή του το καλοκαίρι, στις ακαδημίες: «Το αφήσαμε για το μέλλον. Είχα και εγώ κάποιες δουλειές και δεν μπορούσε να γίνει αυτή η συνεργασία. Στο μέλλον όμως θα το δούμε».

Προτεινόμενα Άρθρα