Προπόνηση με παρατηρήσεις

από AllAboutARIS

Τι ενόχλησε τον προπονητή του ΑΡΗ που δεν σκοπεύει να αφήσει να περάσει έτσι η πρώτη ήττα στη σεζόν.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή απογευματινή προπόνηση των παικτών του ΑΡΗ στο Ρύσιο, κυρίως γιατί δεν έχει καταγραφεί ακόμη η αντίδραση του Νίκου Αναστόπουλου στην πρώτη ήττα της σεζόν στη Δράμα. Ο προπονητής του ΑΡΗ απέφυγε να μιλήσεις χθες στους ποδοσφαιριστές αφού όσοι έπαιξαν στη Δράμα, έκαναν αποθεραπεία αλλά λογικά θα το πράξει σήμερα που θα προπονηθούν όλοι μαζί.

Είναι γνωστό ότι ο Αναστόπουλος είναι αλλεργικός στην ήττα, πόσω δεν μάλλον που αυτή ήρθε από μια ομάδα επί της οποίας το κίνητρο νίκης ήταν μεγαλύτερο για τον ΑΡΗ και είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει σήμερα σε παρατηρήσεις.

Αυτό που κυρίως ενόχλησε τον έλληνα τεχνικό ήταν η χαλαρότητα με την οποία μπήκε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά και αποτελεί σημάδι ενδεχομένως κακής νοοτροπίας. Ο Αναστόπουλος θα ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι όποιος είναι αδιάφορος ή θεωρεί ότι ο ΆΡΗΣ εξασφάλισε από τώρα την άνοδό του και δεν χρειάζεται να κοπιάζει στο γήπεδο, απλά δεν θα παίζει.

Παράπονα υπάρχουν και από την απόδοση παικτών κλειδιά της ομάδας, όπως ο Τάτος που ναι μεν έχει πετύχει κάποια γκολ, αλλά οι εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα και όχι μια σταθερότητα που έχει ως συνέπεια να επηρεάζεται η απόδοση ολόκληρης της ομάδας. Τουλάχιστον υπάρχει μετά το ματς με το Σουφλί μια αρκετά μεγάλη διακοπή για τον ΑΡΗ (θα ξαναπαίξει 17/01) και ο 58χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αγωνιστικές ανορθογραφίες, για τις οποίες δεν υπήρχε δυνατότητα με τόσες εμβόλιμες αγωνιστικές.

Προτεινόμενα Άρθρα