Γιαννιώτας για ΑΠΟΕΛ

από AllAboutARIS

Τα κίτρινα του ΑΠΟΕΛ είναι πιθανό να φορέσει ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ.

Προφανώς όταν το καλοκαίρι υπέγραφε στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Γιαννιώτας είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του από αυτά που συμβαίνουν. Το γεγονός όμως ότι δεν τον υπολογίζει ο Μάρκο Σίλβα, τον οδηγεί σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης για το επόμενο εξάμηνο προκειμένου να πάρει παιχνίδια. 

Πιο συγκεκριμένα, για την απόκτησή του έχει δείξει ενδιαφέρον εκτός από αρκετές ελληνικές ομάδες και ο ΑΠΟΕΛ, με την κυπριακή ομάδα να επιθυμεί αρχικά εξάμηνο δανεισμό του Έλληνα εξτρεμ. Σύμφωνα μάλιστα με τα ΜΜΕ της Κύπρου, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η συμφωνία.

O Γιαννιώτας έγινε γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό με την παρουσία του στον ΑΡΗ από το 2001 μέχρι το 2013. Ακολούθως μετεγράφηκε στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, για να επιστρέψει στον Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου είχε πολύ καλές εμφανίσεις. Το καλοκαίρι, πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βρει ρόλο στην ομάδα, μετρώντας ελάχιστες παρουσίες. Επίσης είχε μία συμμετοχή με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα