"Ευχαριστώ τον ΑΡΗ, η επίσκεψη έγινε πλέον θεσμός" (vid)

από AllAboutARIS

Ο υπεύθυνος του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, Λουκάς Ίσαρης, στις δηλώσεις του ευχαρίστησε την ομάδα του ΑΡΗ, για την καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Ο κ. Ίσαρης τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΡΗ για την καθιερωμένη πλέον επίσκεψη του στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό κάθε Χριστούγεννα, έχει γίνει θεσμός και εύχομαι να συνεχιστεί για πάρα πολλά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια του ΑΡΗ είναι κοντά στο Παιδικό Χωριό αρκετά χρόνια, αυτό το δείχνει και η ένθερμη συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης” και συμπλήρωσε: “Εύχομαι ο ΑΡΗΣ να βρει τον δρόμο, κάτι που γίνεται. Εύχομαι οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και η διοίκηση κουράγιο”. 

Αναφορικά με την ανυπομονήσια των παιδιών είπε: “Την περίμεναν πάρα πολύ, έχουμε και αρκετά παιδιά που είναι Αρειανοί, οπότε περίμεναν αρκετό καιρό όταν έμαθαν ότι η ομάδα του ΑΡΗ θα επισκεφτεί το Παιδικό Χωριό” ενώ όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παιδικό Χωριό είπε: “Το βασικό είναι η οικονομική κρίση, όπως γνωρίζετε δεν έχουμε καμία κρατική επιχορήγηση, η βοήθεια μας είναι ο κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται για την οικογένεια του, οπότε δυσκολεύεται να βοηθήσει κι εμάς”

Προτεινόμενα Άρθρα