«Ζεστός» για Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη κρούση

Το κλίμα για τον Λουίς φαν Χάαλ στο «Όλντ Τράφορντ» έχει βαρύνει επικίνδυνα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί τα δύο επόμενα παιχνίδια με Στόουκ και Τσέλσι θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του.

Στη Γιουνάιτεντ υπήρχαν σκέψεις ακόμα και για απόλυση του Ολλανδού τεχνικού πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δείχνει να απομακρύνεται.

Σε διοικητικό επίπεδο ωστόσο ήδη κάνουν σκέψεις για πιθανό αντικαταστάτη με το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο να βρίσκεται πραγματικά πολύ ψηλά στη λίστα τους.

Ωστόσο, μέσα στη διοίκηση του συλλόγου υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το αν ο Πορτογάλος αποτελεί την ιδανική επιλογή, λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα του.

Την ίδια στιγμή ο Special One φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμα κι αν αυτό του ζητηθεί άμεσα.

Κάποια κρούση ακόμα δεν έχει γίνει, αλλά η περίπτωσή του «παίζει» δυνατά για να αποτελέσει τον αντικατάσταση του φαν Χάαλ σε περίπτωση που ο τελευταίος απομακρυνθεί από το «Όλντ Τράφροντ».

Για την ώρα κάποια τοποθέτηση της Γιουνάιτεντ δεν έχει υπάρξει, ενώ το γεγονός ότι κανείς από τον σύλλογο δεν βγαίνει να στηρίξει δημόσια τον φαν Χάαλ παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ενισχύει ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα