«Την έλλειψη κινήτρων πλήρωσε ο Μουρίνιο»

από AllAboutARIS

«Το κίνητρο είναι η δυσκολότερη δουλειά που έχει ένας προπονητής»

Στην απόλυση του Μουρίνιο στάθηκε ο Κάρλος Αντσελότι και στους λόγους που οδήγησαν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να στραφεί στην λύση της απομάκρυνσης του Πορτογάλου τεχνικού.

Για τον Μουρίνιο είπε χαρακτηριστικά:«Το κίνητρο είναι η δυσκολότερη δουλειά που έχει ένας προπονητής επειδή σε ένα γκρουπ παικτών που κάποιοι πάνε καλά και κάποιοι όχι, υπάρχουν πάντα προβλήματα για να επιλύσεις.

Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υπάρχει το ρίσκο της χαλάρωσης, όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα, είναι προφανές πως πέφτει η αυτοπεποίθηση.

Ο προπονητής υπό αυτή την έννοια πρέπει να κρατάει πάντα μία καλή ισορροπία, κρατώντας μάλιστα ψηλά το επίπεδο ψυχολογίας της ομάδας του όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Αυτό είνα που πλήρωσε ουσιαστικά ο Μουρίνιο, το γεγονός πως η ομάδα δεν ξεκίνησε όπως την περασμένη σεζόν, όπου τότε είχαν μία τρομερή επιθυμία να τα πάνε καλά μετά από μία κακή χρονιά.Φέτος συνέβη ακριβώς το αντίθετο, πλήρωσε την έλλειψη κινήτρων των παικτών του»

Για την συμφωνία του με την Μπάγερν,ανέφερε:« Δεν με ανησυχεί τίποτα! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανακαλύψω μία νέα χώρα. Έχω ήδη ξεκινήσει μαθήματα γερμανικών και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο.

Η Μπάγερν είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και ο στόχος μου είναι να την κρατήσω ανταγωνιστική σε Γερμανία και Ευρώπη».

Προτεινόμενα Άρθρα