"Τώρα, να προσφέρουμε και θέαμα στον κόσμο"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του ΑΡΗ στο Παιδικό Χωριό του Φιλύρου

Ο υψηλόσωμος επιθετικός της ομάδας, έκανε έναν μίνι απολογισμό του 1ου γύρου που ολοκληρώθηκε για την ομάδα, στέλνοντας φυσικά και τις δικές του ευχές στον κόσμο, εν όψει των εορτών.

Για την νίκη επί του Σουφλίου και την ολοκλήρωση του 1ου γύρου: «Στην αρχής της χρονιάς, θέσαμε ως στόχο το +10 και τον πετύχαμε. Από εδώ και πέρα θα συγκεντρωθούμε, για να προσφέρουμε και θέαμα στον κόσμο».

Για τον στόχο του καλού ποδοσφαίρου που έχει θέσει η ομάδα στον 2ο γύρο: «Το δουλεύουμε καθημερινά. Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν έγινε η κατάλληλη προετοιμασία. Δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή και τα παδιά μέσα στην εβδομάδα, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που υπάρχει».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα. Μας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε… φρέσκοι, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το πρώτο του γκολ, απέναντι στο Σουφλί: «Πάντα αισθάνεσαι ωραία με το γκολ. Χάρηκα ιδιαίτερα, επειδή αυτό συνδυάστηκε και με την καλή εμφάνιση της ομάδας. Εφοσον μπόρεσα να την συνδυάσω με γκολ, η χαρά είναι διπλάσια».

Για την επόμενη χρονιά και κατά πόσο βρίσκεται ήδη στο μυαλό των παικτών: «Σίγουρα τη σκεφτόμαστε, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς, για να κερδίζουμε και μετά θα κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά».

Για την επίσκεψη της ομάδας, στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο: «Χαιρόμαστε που βρεθήκαμε στο Φίλυρο και δώσαμε χαρά στα παιδιά. Δεν πρέπει να δίνεις χαρά μόνο σε οικογένεια και φίλους, αλλά και σε εκείνους που επίσης το έχουν ανάγκη».

Για τον κόσμο του ΑΡΗ και την δική του ευχή εν όψει των εορτών: «Υγεία πάνω απ’ όλα, αγάπη τύχη και γενικά να είμαστε όλοι αγαπημένοι»

Προτεινόμενα Άρθρα