Δείγμα… θετικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μοναδικό γκολ του αγώνα ο Κωνσταντινίδης, στο 32ο λεπτό

Ο ΑΡΗΣ ήταν ο νικητής του φιλικού που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν της ομάδας του Ευόσμου με 1-0, σε ένα παιχνίδι όπου ο Αναστόπουλος παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές, παρόλα αυτά ανταποκρίθηκε αρκετά καλά, απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ. 

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε νο Βασίλης Κωνσταντινίδης στο 32′ με σουτ εντός περιοχής, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Γκαέλ Ν’ Λουντούλου. 

Ξεκίνημα με πολλές δοκιμές

Ο Νίκος Αναστόπουλος, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος την ομάδα με 4-4-2, έχοντας δίδυμο στην επίθεση τους Κωνσταντινίδη και Κυβελίδη. Μέχρι το 15′ ο τεχνικός του ΑΡΗ άλλαξε άλλες δύο φορές το σύστημα, χρησιμοποιώντας το 3-5-2 και εκ νέου το 4-4-2.

Ν’ Λουντούλου… κερνάει, Κωνσταντινίδης σκοράρει

Ο ΑΡΗΣ γενικότερα ήταν ανώτερος του Αγροτικού Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο και βάζοντας την μπάλα κάτω, προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Βοσνιάδη. Στο 17′ ο τερματοφύλακας του Αγροτικού έδιωξε σε κόρνερ του σουτ το Κυβελίδη έξω από την περιχοή, ενώ στην συνέχεια ο Μελισσάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αστοχώντας σε σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 32′, με τον Ν’ Λουντούλου να βρίσκει με κάθετη τον Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή και το φορ του ΑΡΗ να κάνει το σουτ στην κίνηση για το 1-0.

Επεσε ο ρυθμός στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο, Αναστόπουλος και Στεφάνοβιτς προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός του παιχνιδιού, χωρίς όμως να λείπουν οι φάσεις. Στο 51′ το σουτ του Μελισσά πέρασε λίγο έξω και στο 81′ ο Ντόγος απομάκρυνε σωτήρια του σουτ του Γιάντση μέσα από την μεγάλη περιοχή.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μαζουλουξής, Τσουμάνης, Μελισσάς (84′ Μπαξεβάνος), Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν’ Λουντούλου (78′ Ανδρεάκος), Βουτσιάς (71′ Καπνίδης), Κυβελίδης (46′ Κόκε), Κωνσταντινίδης (81′ Μπουλγουρίδης), Ντόγος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεπάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης (67′ Εππάς), Καπίας (81′ Βαφέας), Αμαραντίδης, Γιάντσης (81′ Σιαμπάνης), Μακρυδημήτρης, Νταβίντοφ, Ντόσης (58′ Καραμπάς), Μρντάκοβιτς (58′ Τοπούζης), Καθάριος (46′ Θεοδωρίδης)

Προτεινόμενα Άρθρα