«Κάθε φορά που παίζουμε, ματώνουμε για την φανέλα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο μπακ του ΑΡΗ, μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον Αγροτικό Αστέρα

Τον δικό του απολογισμό για τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος και την συνέχεια της ομάδας έκανε ο Νίκος Τσουμάνης, μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον Αγροτικό Αστέρα. 

Ο μπακ του ΑΡΗ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και έθεσε τον στόχο για την συνέχεια της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την αύξηση της διαφοράς από την 2η θέση.

Για την ολοκλήρωση του 2015 και τις δικές του ευχές στον κόσμο: «Χρόνια πολλά σε όλους. Η χρονιά ολοκληρώνεται με τον στόχο να έχει επιτευχθεί. Ελπίζω να έχουμε υγεία, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για το σύλλογο».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τον 2ο γύρο που ακολουθεί: «Στο δεύτερο γύρο θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά και να βγούμε –γρηγορότερα- στην επόμενη κατηγορία. Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε, ματώνουμε για τη φανέλα, χωρίς να έχει σημασία η κατηγορία. Συνολικά, είμαστε ικανοποιημένοι, με εξαίρεση το παιχνίδι της Δράμας. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται, όταν αντιδρούν. Δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά».

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ελληνοαμερικανό επενδυτή: «Η δική μας δουλειά είναι στο γήπεδο και δε μας αφορά το θέμα επενδυτή».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X