Επέστρεψαν Ραούλ Μπράβο και Τσουμάνης

από AllAboutARIS

Με δύο επιστροφές πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση, ενώ δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Γεωργιάδη που θα μείνει εκτός προπονήσεων για 15-20 μέρες.

Η ενημέρωση από τη σημερινή προπόνηση από το ποδοσφαιρικό τμήμα αναφέρει:

“Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Δυστυχώς τα νέα για το Νίκο Γεωργιάδη δεν είναι ευχάριστα. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε σήμερα ο 32χρονος δεξιός μπακ έδειξαν οστικό οίδημα. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, ο Γεωργιάδης θα μείνει 15-20 μέρες εκτός προπονήσεων.

Από εκεί και μετά, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο («σουβενίρ» από τη χθεσινή προπόνηση), ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ στο προπονητικό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Πέτρος Μπαϊμάκης, λόγω ίωσης. 

Στην αντίπερα όχθη, οι Ραούλ Μπράβο και Νίκος Τσουμάνης (αμφότεροι είχαν πάρει επιπλέον άδεια για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αντίστοιχα) έδωσαν το «παρών» στη σημερινή προπόνηση.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».   

Ο Μπουλγκουρίδης στην πρώτη ομάδα

Με απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου, ο Ηλίας Μπουλγκουρίδης θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο 16χρονος μεσοεπιθετικός (καλύπτει –κυρίως- την αριστερή πλευρά) της ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας μας, Θόδωρου Καρυπίδη, για την απώλεια της αγαπημένης τους γιαγιάς.

Ενημέρωση για το φιλικό με την Νεοκαισάρεια

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι στη φιλική αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (09/01, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, η είσοδος θα είναι ελεύθερη”.

Προτεινόμενα Άρθρα