«Περήφανος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο 25χρονος στόπερ, μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του απέναντι στην Ειρηνούπολη

Περήφανος που ανήκει στο ρόστερ του ΑΡΗ και έτοιμος για σκληρή δουλειά δήλωσε ο Κώστας Σαμαρόπουλος. Ο 25χρονος στόπερ μίλησε μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του απέναντι στην Ειρηνούπολη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα. 

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον ΑΡΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα του ΑΡΗ, έστω και ανεπίσημα. Είμαι ικανοποιημένος με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ. Ανυπομονώ πλέον να αγωνιστώ και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μου».

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος: «Με  βοήθησε αρκετά, για να συλλέξω κάποιες εμπειρίες από το πρωτάθλημα. Οταν παίζεις βέβαια με την φανέλα του ΑΡΗ και αυτούς τους συμπαίκτες, τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Για την παρουσία του έστω και στον ΑΡΗ της Γ’ Εθνικής: «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο ΑΡΗΣ και νιώθω περήφανος».

Για το μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην θέση του: «Είμαι έτοιμος. Μέσα από την σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Για την επαφή του με τον ΑΡΗ το περασμένο καλοκαίρι: «Είχε γίνει όντως μία επαφή. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έγινε τότε, είμαι χαρούμενος όμως που τελικά ήρθα τώρα στην ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα