«Να αυξήσουμε την διαφορά, μέσα από καλό ποδόσφαιρο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο επιθετικός των «κίτρινων» μετά το χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ΑΡΗ στο φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ απέναντι στην ομάδα της Πιερίας.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός των «κίτρινων μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και μεταξύ άλλων έκανε τον απολογισμό των φιλικών αγώνων που έδωσε η ομάδα, αναφερόμενος και στον 2ο γύρο που ξεκινάει για αυτήν την επόμενη εβδομάδα. 

Για την τρίτη νίκη του ΑΡΗ σε ισάριθμα φιλικά: «Είναι η νοοτροπία που έχουμε αποκτήσει. Να κερδίζουμε παντού και όλες τις ομάδες. Ολοι θέλουμε να δίνουμε τα πάντα, για να πετύχουμε αυτό που πρέπει».

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση: «Οταν έχεις επαφή με τα δίχτυα, πάντα σε βοηθάει ψυχολογικά, αν είσαι επιθετικός. Σου δίνει οξυγόνο και ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ψυχολογία και να εφαρμόζεις αυτά που λέει ο προπονητής. Δουλεύουμε τα τελειώματα στην προπόνηση και όταν αυτή η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο, είναι ευχάριστο».

Για τον απολογισμό των φιλικών αγώνων που έδωσε η ομάδα: «Πέρα από την κούραση, είναι θετικό να παίζεις, να ιδρώνεις και να βλέπεις το αποτέλεσμα στις νίκες».

Για το κατά πόσο μπορεί να περιμένει ο κόσμος κάτι παραπάνω στον 2ο γύρο: «Σίγουρα. Από την στιγμή που έχουμε και μία βαθμολογική διαφορά. Θέλουμε να να την αυξήσουμε και μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, να έρθουν και οι νίκες».

Για το φιλικό της περασμένης Τετάρτης, με αντίπαλο την Ειρηνούπολη: «Ηταν μία καλή ομάδα. Ειχαν παιδιά που έτρεξαν και μάρκαραν. Ηταν ένα καλό τεσ τκαι με τα πέντε γκολ, ανέβηκε και η ψυχολογία μας».

Προτεινόμενα Άρθρα