«Το κεφάλι κάτω και δουλειά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Προσπαθώ να συλλέγω εμπειρίες από τους συμπαίκτες μου»

Ο Δημήτρης Ανδρεάκος, μαζί με τους επίσης… μικρούς Μπουλγκουρίδη, Μπαξεβάνο και Ιακωβίδη, ήταν από τους παίκτες που είδαν ως μία πολύ καλή ευκαιρία τα τρία φιλικά του ΑΡΗ κατά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, προπονείται από φέτος με την πρώτη ομάδα και συλλέγει πολύτιμες εμπειρές, για τις οποίες μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, το περασμένο Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για την συνασθήματα του, με την παρουσία του στην πρώτη ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου, με βοηθούν πολύ καθημερινά και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. «Ολοι είναι πολύ φιλοί μαζί μου και με στηρίζουν».

Για το επίπεδο της ομάδας σε σχέση με αυτό που βρισκόταν μέχρι πρότινος: «Εχει άλλαξει πάρα πολύ το επίπεδο. Δουλεύουμε πολύ γρήγορα και δυνατά. Ολα είναι πολύ ωραία».

Για τα δύο γκολ που έχει πετύχει με την πρώτη ομάδα, στα φιλικά με Καρδία και Ειρηνούπολη: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, γιατί νιώθω ότι δουλεύω και ανταμοίβομαι για αυτό. Πιστεύω ότι θα ανταμειφθώ κάποια στιγμή και στο πρωτάθλημα».

Για την εμπειρία του ίδιου και των υπόλοιπων νεαρών, από την παρουσία τους στην πρώτη ομάδα: «Κάθε μέρα, είναι σαν επίσημος αγώνας. Προσπαθώ να συλλέγω εμπειρίες από όλους τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για την δική του συμβουλή στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο: «Να δουλεύουν σκληρά. Ολα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Το κεφάλι κάτω και δουλειά»

Προτεινόμενα Άρθρα