Αναβολή στη δίκη για την επίθεση στον Βασάρα

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Για τον Οκτώβριο του 2016 αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση που δέχτηκε ο Κύρος Βασάρας το 2010, λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Πιθανότατα αναβολή και στην έφεση για την υπόθεση «Koriopolis».

Σχεδόν έξι χρόνια μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από αγνώστους (30/10) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός όπου είχε οριστεί ως παρατηρητής διαιτησίας του Τάσου Κάκου, θα εκδικαστεί τελικά η δίκη για την επίθεση στον Κύρο Βασάρα. Η νέα απεργία των δικηγόρων σχετικά με το νέο ασφαλιστικό, που ξεκίνησε από σήμερα (μέχρι τις 22 Ιανουαρίου), οδήγησε σε αναβολή για τις 14 Οκτωβρίου 2016. 

Στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι τρεις οι κατηγορούμενοι που εμφανίζονται να είχαν χτυπήσει τον νυν υπεύθυνο ανάπτυξης διαιτησίας όταν είχε βγει από ταξί, φτάνοντας στο σπίτι του πεθερού του. 

Από εκεί και πέρα, προς αναβολή οδεύει για τον ίδιο λόγο και η έφεση που έχουν καταθέσει για την υπόθεση «Koriopolis» (είχε διακοπεί στις 4/12 για τις 20/1) οι Θωμάς Μητρόπουλος, Διονύσης Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης και Κωνσταντίνος Ριαβόγλου.

Προτεινόμενα Άρθρα