Καλοβλέπει Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προβάδισμα φέρεται να έχει η Μπαρτσελόνα για τον χαφ της Γιουβέντους

Ο μέσος της Γιουβέντους Πολ Πογκμπά φέρεται να προτιμάει την Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γιαα τον Γάλλο άσο της Γιουβέντους όλοι οι μεγάλοι της Ευρώπης… σφάζονται στα πόδια του. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και η… πρώην του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ακουστεί κατά καιρούς ότι είναι διατεθειμένες να κάνουν γερό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Ωστόσο, το προβάδισμα φέρεται να το έχει η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι γεγονός πως έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές από το περσινό καλοκαίρι. Εκτός από αυτό όμως και ο ίδιος ο Πογκμπά δείχνει πολύ θετικός στο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Κάτι που όπως είναι φυσικό, βάζει τους «Μπλαουγκράνα» στην… pole position για την ηχηρή αυτή μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως είναι δεδομένο πως όποιος αποκτήσει τον Πογκμπά θα πρέπει να βάλει πάρα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς θα χρειαστούν πιθανότατα τριψήφια νούμερα, των 100 εκατομμυρίων ευρώ και άνω, προκειμένου να πειστεί η Γιουβέντους και να πει το «ναι».

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα