Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Τσέλσι

από AllAboutARIS

Με γκολ του Τζον Τέρι στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Τσέλσι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 την Έβερτον και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη και όπως αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ πάλεψαν μέχρι τέλους γι’ αυτήν. Στο 50ο λεπτό ο Τζον Τέρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα στην Έβερτον. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι «Μπλε», ο Μιραλάς παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Κουρτουά, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 56΄.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 64 ο Ντιέγκο Κόστα μείωσε σε 1-2 για να έρθει 2 λεπτά αργότερα ο Φάμπρεγκας να φέρει εκ νέου το σκορ σε ισορροπία. Τα «ζαχαρωτά» δεν πτοήθηκαν από αυτή την ξέλιξη και στο 90 ο Ραμίρο Φούνες Μόρι, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στον χρόνο που υπολείπονταν η ομάδα του Γκους Χίντινγκ δεν τα παράτησε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Τέρι.

Η Τσέλσι παρέμεινε στα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 14η θέση με 25 βαθμούς. Από την πλευρά της η Έβερτον είναι 11η με 29 βαθμούς.

Προτεινόμενα Άρθρα