Επιστρέφει στη Βέροια ο Ραούλ Μπράβο

από AllAboutARIS

Στη Βέροια θα μετακομίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός αμυντικός που δέχθηκε ήδη την κρούση του Θόδωρου Καρυπίδη. Δίνει το ΟΚ ο "Αναστό".

Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Βέροια για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες από ότι φαίνεται θα κάνει ο Ραούλ Μπράβο. Αυτή τη φορά αφήνοντας τον ΑΡΗ και τη Γ΄ Εθνική για να επιστρέψει στην ομάδα της Ημαθίας και την Σούπερ Λιγκ. Η δεινή βαθμολογική θέση της Βέροιας και τα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς που έχει, αναγκάζουν τον Θόδωρο Καρυπίδη να ζητήσει την βοήθεια του πολύπειρου αμυντικού ως το τέλος της σεζόν προκειμένου να συνεισφέρει με την εμπειρία του στον αγώνα για την παραμονή. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ αλλά και της Βέροιας (ακόμη) έχει ήδη κάνει την κρούση στον παίκτη που το σκέφτεται θετικά.

Όχι φυσικά χωρίς να αποσπάσει πρώτα το ΟΚ του Νίκου Αναστόπουλου που ρωτήθηκε αν συναινεί και δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άλλωστε οι κίτρινοι έχουν κατά μεγάλο ποσοστό εξασφαλίσει την άνοδο και η παραχώρηση του Ισπανού δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Υπάρχουν τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί ήδη (Σαμαράς, Ιντζίδης, Μελισσάς, Σαμαρόπουλος συν τον “μικρό” Μαζουλουξή) ενώ με την αποχώρησή του παύει να υφίσταται και το θέμα με την χρησιμοποίηση τεσσάρων αλλοδαπών (σήμερα υπάρχουν πέντε και πρέπει να μένει ένας εκτός). Εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν από σήμερα αφού η Βέροια… καίγεται για ενίσχυση και χρειάζεται τον Ραούλ Μπράβο άμεσα.

Προτεινόμενα Άρθρα