Προς νέα αναβολή για το Ρύσιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε άμεσο ορισμό της νέας δικάσιμου ελπίζουν στον ΑΡΗ

Η 21η του Γενάρη αποτελεί εδώ και περίπου 1,5 μήνα μία σημαντική ημερομηνία για τον Ερασιτέχνη κα το θέμα του Ρυσίου. Οπως είναι γνωστό από την 1η Δεκεμβρίου, το Ειρηνοδικείο όρισε για σήμερα την νέα δικάσιμο όσον αφορά τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και συγκεκριμένα την εκδίκαση της αίτησης του Λάμπρου Σκόρδα. προκειμένου όταν θα βγουν σε πλειστηριασμό να μην εκποιηθούν σε ποσό κατώτερο των 2.500.000 ευρώ. 

Ουσιαστικά πρόκειται για μία αντιδικία της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ και του πρώην προέδρου της ομάδας όσον αφορά την τιμή εκκίνησης πλειστηριασμού του ακινήτου, με τον τελευταίο να αποσκοπεί στην καθυστέρηση της όλης διαδικασίας. Σε αυτήν όμως έρχεται να προστεθεί και η Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων, για να φέρει περαιτέρω καθυστέρηση στις εξελίξεις. Οι τελευταίες κινητοποιήσεις των νομικών, θα έχουν ως αποτέλεσμα την αναβολή -εκτός απροόπτου- της σημερινής εκδίκασης. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ πάντως θα βρεθούν στο Ειρηνοδικείο, παρόλο που δύσκολα θα αποφασιστεί εκδίκαση κατ’ εξαίρεση.

Εφόσον τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, που είναι και το αναμενόμενο, το ζητούμενο για τον ΑΡΗ θα είναι ο άμεσος ορισμός της νέας δικάσιμου και σε όσο το δυνατόν πιο άμεσα, για να προχωρήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης. 

Προτεινόμενα Άρθρα