Η θέση που τον προβληματίζει

από AllAboutARIS

Κάτι δεν… κολλάει στον προπονητή του ΑΡΗ στη θέση του τερματοφύλακα αφού κανείς από τους δυο που έχουν παίξει δεν έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

Η επιστροφή του Χαβιέρ Τζινάρ κάτω από τα δοκάρια του ΑΡΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα (είχε να αγωνιστεί από το ματς στο Σιδηρόκαστρο, τον περασμένο Νοέμβριο) θα έχει όπως φαίνεται και συνέχεια αφού ο Νίκος Αναστόπουλος σκέφτεται να του δώσει τα γάντια του βασικού και στον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα.

Όπως στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έτσι και στον δεύτερο Τζινάρ και Σιδεράκης, όπως όλα δείχνουν θα μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχής. Κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει ξεκάθαρα ότι ο προπονητής του ΑΡΗ δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με κανένα από τους δυο, σε σημείο να τον διατηρήσει ακλόνητο κάτω από τα κιτρινόμαυρα δοκάρια. Θα έλεγε μάλιστα κανείς, ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι αυτή που τον έχει προβληματίσει περισσότερα από κάθε άλλη και ως το τέλος θα περάσει από κόσκινο τους δυο πορτιέρο εν όψει της επόμενης σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα